header 1920x1080 (3)

DIPLOMSKI STUDIJ | 60 ECTS

MBA koncentracije

ZŠEM organizira Specijalistički diplomski stručni, MBA program s 9 koncentracija

Danas se ne može precijeniti važnost posjedovanja odgovarajućeg obrazovanja. Kako organizacije rastu, razvijaju se i djeluju preko granica Hrvatske, potrebna im je međunarodno mobilna radna snaga koja se može prilagoditi tržišnim okolnostima koje se brzo mijenjaju.

ZŠEM MBA program uključuje devet različitih koncentracija koje možete izabrati, a podučava se u kombinacija hrvatskih i stranih profesora te stručnjaka uz korištenje naprednih metodi podučavanja kao i  integraciju računalnih simulacija u nastavu. Naš izvanredan omjer studenta i profesora jamči osobni pristup vašem obrazovanju, svaki profesor zna vaše ime i uvažava vaše slabosti i prednosti.

ZŠEM-ov MBA program savršeno odgovara nedavno diplomiranim studentima prijediplomskog studija, kao i zaposlenim profesionalcima željnim razvijanja svojih sposobnosti i napredovanja unutar svojih organizacija.

MBA program

7

Specijalističkih MBA koncentracija

2

Executive MBA koncentracije

8

Programa s dodatnom diplomom

Executive MBA koncentracije su interdisciplinarni programi koji uključuju obvezne predmete iz svih diplomskih ZŠEM MBA programa.

12

Trajanje programa je 12 mjeseci

od 17h

Predavanja su u popodnevnim satima i/ili vikendima

ECTS

10 obveznih i 2 izborna kolegija, 60 ECTS bodova

150

Stručnih predavača

Titula

mag. oec.

ZŠEM

Stručna praksa

Tijekom studija studenti odrade 1 obveznu stručnu praksu, a 94% studenata zaposli se tijekom ili kroz godinu dana po završetku studija. Glavne aktivnosti Career centra su planiranje karijere, samoprocjena studenata, profesionalna orijentacija, suradnja s poduzećima, organizacija gostujućih predavanja, posjeta poduzećima, pomoć pri pronalasku zaposlenja i stručne prakse.

Fleksibilnost i individualni pristup

Predavanja u popodnevnim satima ili vikendom omogućuju studentima usklađivanje poslovnih, obiteljskih i akademskih obveza. Rad u malim grupama omogućava individualni pristup i jamči visoku kvalitetu obrazovanja. Kroz interaktivne zadatke, projekte i studije slučaja studenti imaju priliku usvojiti znanja i vještine potrebne za prilagodbu u globaliziranom poslovnom svijetu.

1200x875 (1)

Učite od najboljih

Na ZŠEM-u učite od svjetskih lidera, stručnjaka iz industrije, vrhunskih akademika i poslovnih profesionalaca koji vas formiraju u lidere sposobne za rješavanje najsloženijih izazova.

1200x875