Alumni Ambasador program

Po uzoru na svjetske poslovne škole, ZŠEM je pokrenuo ZŠEM Alumni ambasador program namijenjen svim ZŠEM alumnima, a posebno onima koji žive, studiraju i/ili rade u inozemstvu.

Vjerujemo da se s veseljem prisjećate iskustava iz studentskih klupa i iskustva studiranja na ZŠEM-u koje je u velikoj mjeri utjecalo na Vaš profesionalni razvoj. Brojni alumni izjasnili su se kako je upravo ZŠEM odigrao ključnu ulogu u njihovom karijernom putu te kako su uz pomoć profesora i brojnih mogućnosti koje nudi ZŠEM, dobili priliku krenuti putem koji im se ranije činio nedostižnim te oblikovati svoj profesionalni identitet baš onako kako su željeli.

Pozivamo vas da se uključite u ZŠEM Alumni ambasador program te da nam pomognete u širenju svijesti o ZŠEM-u izvan Hrvatske. Putem ovog programa možete:

  • predstaviti ZŠEM na sajmovima u inozemstvu
  • promovirati ZŠEM putem društvenih mreža
  • steći nova poznanstva
  • proširiti mrežu postojećih kontakata
  • razvijati svoje prezentacijske, komunikacijske i organizacijske vještine

Kao ZŠEM ambasador ostvarujete i brojne dodatne pogodnosti, ekskluzivne ulaznice na razne događaje, programe i svečanosti te mogućnost putovanja kao predstavnik ZŠEM-a. Ukoliko želite pridonijeti prepoznatljivosti ZŠEM-a u svijetu te svoje iskustvo studiranja podijeliti s drugima, pridružite se ZŠEM Alumni ambasador programu.