1920x1080 header

Diplomski MBA program | 60 ECTS

Executive MBA koncentracije

Po uzoru na neke od najuspješnijih programa u svijetu, Executive MBA program je interdisciplinarni program koji uključuje ključne kolegije iz svih diplomskih MBA programa ZŠEM-a.

Executive MBA koncentracije namijenjene su profesionalcima koji žele razviti vještine i znanja te nudi jedinstvenu mogućnost studiranja vikendom bez zanemarivanja profesionalnih i obiteljskih obveza. Po uzoru na neke od najuspješnijih programa u svijetu, Executive MBA koncentracije su interdisciplinarni program koji uključuje ključne kolegije iz svih diplomskih MBA programa ZŠEM-a. Osnovna svrha programa je pružiti studentima vrhunske kolegije iz područja marketinga, menadžmenta, financija i računovodstva, kroz izniman spoj teorijskih i praktičnih znanja. Predavači ZŠEM-a vodeći su stručnjaci iz Hrvatske i svijeta, s iznimnim znanstvenim i istraživačkim doprinosima.

Budućim studentima na odabir se nude dvije koncentracije: Executive MBA i Global Executive MBA

Unaprijeđenje nakon završenog studija

81%

studenata poboljšalo je svoje poslovne procese

57%

studenata ističe da ih je MBA pripremio za vodeće pozicije

87%

studenata dobilo je povećanje plaće

Program je osmišljen kako bi potaknuo razmišljanje o trenutnim i budućim izazovima u menadžmentu i poslovnom svijetu. Vještine vođenja studenata razvijaju se kroz više dimenzija, koje uključuju razvoj strategije, poslovnih procesa, organizacijsko ponašanje i vođenje etičkog poduzeća. Kroz praktični projekt koji se provodi tijekom studija studenti paralelno razvijaju svoje vještine i znanja, svoju profesionalnu karijeru te doprinose svojim organizacijama. Nakon teorijske edukacije i uvježbavanja stečenih vještina u svojim organizacijama, studenti će biti sposobni učinkovito voditi svaku organizaciju.

Glavne nastavne metode uključuju brojne simulacije koje omogućuju studentima da razviju analitičke vještine, testiraju svoje vještine donošenja odluka i promatraju posljedice svojih postupaka. Unaprjeđujući  svoje interdisciplinarne vještine i znanja, studenti će također povećati svoj društveni kapital i proširiti svoje mreže iskusnih stručnjaka.

Odlučite li se za Global Executive MBA koncentraciju imati će priliku sudjelovati na studijskim putovanjima u globalnim poslovnim središtima kao što su H-FARM College u Italiji, Luksemburg, na Luksemburškoj poslovnoj školi, u New York City, na Stevens Institute of Technology.

Ciljane skupine su profesionalci s minimalno 3 godine iskustva, kandidati srednje i visoke razine menadžmenta, također program je prikladan za voditelje odjela u državnim i vladinim institucijama i organizacijama uz neprofitne organizacije koje zahtijevaju preddiplomski studij ( 240 ECTS).

Globalna perspektiva

Globalna perspektiva

Sudjelovanje na nastavi svjetskih učilišta

Studenti Executive MBA programa

10

godina radnog isukustva studenata

35+

prosječna dob studenata

65%

studenata su neekonomisti