1920 1080-15

Misija i vizija

Learn from the best. Create a better world.

Misija

Misija ZŠEM-a je prenijeti vrijednosti, znanja i vještine potrebne studentima za dugoročan uspjeh u globaliziranom poslovnom svijetu izloženom stalnim tehnološkim i tržišnim promjenama.

S ciljem ispunjenja misije, predavači ZŠEM-a daju svoje doprinose – u prvom redu znanstvene, a zatim i doprinose razvoju struke i nastavnog procesa. Usredotočeni smo na pružanje visokokvalitetnih programa studentima prijediplomskih i diplomskog studija. Širi društveni utjecaj ZŠEM-a očituje se kroz interakcije svih dionika s poslovnom zajednicom. 

Misija ispunjavamo kroz:

  • Promicanje poslovnih vrijednosti, koje su dio svih razina obrazovanja naših studenata,
  • Usvajanje i prenošenje znanja iz područja ekonomije i poslovne administracije,
  • Usvajanje i prenošenje vještina potrebnih za poslovanje na globalnoj razini te za prilagođavanje tržišnim i tehnološkim promjenama.

Vizija

Naša vizija jest postati prepoznatljivom kao vodeća međunarodno akreditirana poslovna škola ekonomije i managementa u Republici Hrvatskoj.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa promiče visoke etičke i moralne vrijednosti poslovanja – odgovornost prema čovjeku, zajednici i prirodi, njegujući toleranciju, razumijevanje različitosti i kulturu dijaloga. ZŠEM je otvoren za sve pojedince koji prihvaćaju nastavni program, kodeks ponašanja i etiku koju promiče.

Learn from the best. Lead the change.

150

Predavača

2.800

Alumnija

94%

Studenata zaposli se unutar godine dana od završetka studija

Pozdravni govor dekana

The Alphabet of Success

Be Alpha at ZSEM