Untitled design (42)

Sustav podrške

Learn from the best. Lead the change.

Predavači

Predavači ZŠEM-a često se ubrajaju među vodeće hrvatske poslovne i ekonomske stručnjake. Većina naših predavača stekli su barem jednu obrazovnu kvalifikaciju u inozemstvu, najčešće u Zapadnoj Europi ili SAD-u. Mnogi naši predavači su afirmirani u poslovnoj zajednici, te zbog toga mogu prenijeti svoja iskustva i praktična znanja našim studentima.

dekan dr.sc. Mato Njavro

E-learning

ZŠEM je vodeća poslovna škola u Hrvatskoj po primjeni novih tehnologija u nastavi. Svaki kolegij na ZŠEM-u ima svoju stranicu te se preko ovoga sustava provodi i evaluacija predavača i kolegija. Još od 2002. godine, daljinsko učenje ima veliku ulogu u ZŠEM-ovom obrazovnom programu. Ovo nam je omogućilo brzu prilagodbu na rad tijekom pandemije 2020. godine.

e-learning na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa

Literatura

Najbolja svjetska literatura iz područja ekonomije i poslovne administracije uključena je u cijenu studija. Naši studenti uče iz knjiga najpoznatijih i najpriznatijih svjetskih ekonomskih autora, koje koriste sveučilišta diljem svijeta. Zbog ovakvog izbora literature dodatno je olakšan proces međunarodne razmjene studenata.

Studenti Zagrebačke škole ekonomije i managementa

Demonstrature

Naš je stav da nijedan student ne smije zaostajati za svojim kolegama, pa tako svaki kolegij ima svojeg demonstratora, koji održava grupne ili individualne dodatne poduke za studente koji imaju poteškoća s određenim gradivom. Demonstratori su studenti koji su pokazali iznimno znanje iz određenih kolegija te su ih predavači odabrali kako bi kolegama pomogli pri učenju.

Studenti Zagrebačke škole ekonomije i managementa

SPOT Mentorski program

Dolazak na studij, novo okruženje i preseljenje u drugi grad može biti zanimljivo, ali izazovno iskustvo. Upravo zbog toga razvili smo SPOT mentorski program, čiji naziv znači Studenti Pomažu Orijentiraju i Treniraju. U sklopu programa, svakom se studentu ZŠEM-a dodijeljuje mentor – student viših godina koji savjetuju brucoše o svim nastavnim i izvannastavnim aktivnostima.

Studenti Zagrebačke škole ekonomije i managementa

Akademska čestitost

ZŠEM potiče timski i praktični rad kroz mnoge pojedinačne i grupne projekte. Studente učimo akademskoj čestitosti i integritetu. Stoga se svaki napisani studentski projekt provjerava u PlagScanu. PlagScan je softver za otkrivanje plagijarizma.

Studentica predidplomskog studija ekonomije i managementa na ZŠEM-u