Studenti ekonomije i managementa

Međunarodno iskustvo

Globalna perspektiva

Studenti međunarodno iskustvo stječu kroz razmjenu na 150 partnerskih sveučilišta, bez dodatnih troškova školarine, te na kampusu u Zagrebu gdje godišnje studira više od 300 međunarodnih studenata. U svijetu gdje je poslovanje globalno, međunarodna perspektiva postaje ključna za sve one koji žele graditi uspješne karijere u Hrvatskoj ili inozemstvu. Međunarodno iskustvo uvelike utječe na tvoj osobni i profesionalni razvoj kojim stječeš komparativnu prednost na tržištu rada, učiš strane jezike i stvaraš nova prijateljstva.

1200 x 875-6

150 partnerskih sveučilišta

Odlaskom na međunarodnu razmjenu studenti se dodatno razvijaju u svom području interesa na najboljim svjetskim sveučilištima, kao što su University of Michigan Flint u SAD-u, University of St. Gallen u Švicarskoj, ESSEC ili EDHEC u Francuskoj, Frankfurt School of Finance u Njemačkoj, Nanyang Technologial University u Singapuru i mnogi drugi.

1200 x 875 (32)

Međunarodni ured

Javier Aguayo, voditelj međunarodnog ureda, studentima pomaže pri odabiru nekog od 150 prestižnih partnerskih sveučilišta u više od 60 zemalja diljem svijeta. Međunarodni ured savjetuje studente sukladno njihovim područjima interesa, pa tako studentima koje zanimaju financije Javier preporučuje Frankfurt School of Finance, sveučilište Tilburg onima koje posebno zanima ekonomija, a KEDGE business school onima koji se žele razvijati u području logistike i lanca opskrbe. Međunarodni ured studente vodi kroz proces prijave studentske razmjene, pomaže u procesu dobivanja vize, boravišnih dozvola i Erasmus stipendijama na koje, sukladno prosjeku ocjena, svaki ZŠEM-ovac ima pravo.

1200 x 875-5