1920x1080 header

Prelazak s drugih fakulteta na ZŠEM

Prijelaznici

Dodatne mogućnosti koje ZŠEM nudi studentima otvaraju perspektive za uspješnu poslovnu karijeru.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa najbolje je ocijenjena institucija među privatnim i javnim visokim školama te fakultetima u području ekonomije uz to među top 5% najboljih poslovnih škola u cijelom svijetu od 2013. godine. S više od 160 partnerskih sveučilišta i 34% međunarodnih studenata svoje mjesto pod suncem ZŠEM-a našli su i mnogi profesionalni sportaši, studenti koji su zaposleni te čak neki od njih razvijaju vlastite biznise, prijelaznici s drugih fakulteta i mnogi drugi.

Prelazak s drugih fakulteta moguć je tijekom cijele akademske godine.

Studiraš na nekom drugom fakultetu? Razmišljaš o prelasku na ZŠEM?

Postupak je jednostavan, a prebaciti se možeš bilo kad!

Ako se želite upisati kao prijelaznik na ZŠEM, potrebno je poslati određenu dokumentaciju na mail: anamarija.tabulov@zsem.hr

Nakon što zaprimimo Zahtjev, sazvat će povjerenstvo. Nakon što povjerenstvo odluči o tome koje kolegije priznaje, dobiva se Odluku o tome koju godinu bi kandidat upisao te koliko bi iznosila cijena razlikovnih kolegija koje bi polagao.

Prijelaznici s drugih fakulteta na ZŠEM

#ZŠEM priče

Studiraj na najboljem visokom učilištu u Hrvatskoj!

Svjetska

akreditacija

160

međunarodnih partnera

94%

zapošljivost nakon završenog studija

Potrebna dokumentacija

  • Zahtjev za prelazak na Zagrebačku školu ekonomije i managementa
    • (word ili pdf dokument). Važno je da navedete svoje osobne podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresu stanovanja, OIB) te navedete studij na kojem studirate i studij na ZŠEM-u na koji biste se prebacili,
  • Prijepis ocjena
    •  sa studija na kojem studirate
  • Potvrdu o plaćenim troškovima povjerenstva
    •  u iznosu od 135 EUR

Stručna praksa

Jedna od nastavnih obaveza ZŠEM-a je i provođenje stručne prakse tijekom prijediplomskog studija. Tvrtku u kojoj želi odraditi praksu student može pronaći osobno ili uz pomoć Career centra. Obrazovni cilj stručne prakse je pripremiti i osposobiti studente za situacije praktičnog djelovanja. Kroz studentski rad studenti se upoznaju s trendovima i strategijom poslovanja te stječu i primjenjuju nova znanja i profesionalne vještine te radne navike.

Zašto ZŠEM?