1920x1080 header (1)

Prijediplomski studij

Dokumentacija za upis

U nastavku pronađite popis potrebne dokumentacije za upis i polaganje prijemnog ispita.

1.Svjedodžbe srednjoškolskog obrazovanja i maturalna svjedodžba (original ili ovjerena preslika kod javnog bilježnika) – Odlukom MZOS-a rezultati IB Diplome jednako su vrijedni rezultatima DM. – Stjecanje IB Diplome učenicima, koji su i u sustavu DM, priznaje kao položena DM iz obveznih predmeta (Hrvatski jezik, strani jezik, Matematika) na A razini DM, bez obzira na kojoj su razini u IB programu.

  • Kandidati koji nisu završili srednjoškolsko obrazovanje prilažu svjedodžbe 1., 2., i 3. razreda srednje škole
  • Kandidati koji su završili srednje obrazovanje u općim, gimnazijskim i umjetničkim programima izvan Hrvatske donose Rješenje Agencije za odgoj i obrazovanje o priznavanju inozemne obrazovne kvalifikacije. Priznavanje inozemnih školskih kvalifikacija o završenom srednjem obrazovanju u općim, gimnazijskim i umjetničkim programima radi zapošljavanja ili nastavka obrazovanja u nadležnosti je Agencije za odgoj i obrazovanje. Dokumentaciju, visinu pristojbe kao i način na koji pokrećete postupak možete pročitati ovdje.

2. Preslika obje strane osobne iskaznice s jasno vidljivom fotografijom kandidata

3. Životopis

4. Potvrda o uplati troškova za prijamni ispit u iznosu od 20,00 EUR. Cijena prijemnog ispita za studente izvan EU iznosi 25,00 EUR.

*(Privredna banka Zagreb, HR1523400091110073682)

Prikupljenu dokumentaciju potrebno je poslati na mail: anamarija.tabulov@zsem.hr ili referada@zsem.hr

The Alphabet of Success

Be Alpha at ZSEM