MBA in Supply Chain Management

Stručne prakse

Internships

ZŠEM pruža mogućnost obavljanja studentske prakse u inozemstvu, što čini konkurentsku prednost svakog studenta. Internship programi najčešće traju od dva mjeseca do čak godinu dana, te su odlična priprema za buduću karijeru. U potpunosti su prilagođeni studentima završnih godina, apsolventima i diplomantima kao prvo radno iskustvo te pružaju brojne mogućnosti za profesionalno usavršavanje. Career Centar studentima otvara brojne prilike, ponude za prakse u inozemstvu, konzultacije i radionice.

WhatsApp Image 2021-05-21 at 14.47.17
Studentice Zagrebačke škole ekonomije i managementa

HigherEd platforma

Ponudu stručnih praksi i pripravništva u inozemstvu studenti imaju priliku pratiti i putem Highered platforme. Putem platforme studenti mogu riješiti online test te dobiti opširnu procjenu kakvu i većina kompanija koristi kao alat procjene potencijalnog zaposlenika. Primjer izvještaja pogledajte na idućem slideu.

Higher Ed
1920800 (3)

Primjer HigherEd izvješća

Higher Ed report

Stručna praksa

Jedna od nastavnih obaveza ZŠEM-a je i provođenje stručne prakse tijekom četverogodišnjeg studija. Tvrtku u kojoj želi odraditi praksu student može pronaći osobno ili uz pomoć Career centra ZŠEM-a. Obrazovni cilj stručne prakse je pripremiti i osposobiti studente za situacije praktičnog djelovanja. Kroz studentski rad se studenti upoznaju s trendovima i strategijom poslovanja te stječu i primjenjuju nova znanja i profesionalne vještine te radne navike

Untitled design (31)