Alumni

2.800 alumni

Alumni community

ZŠEM alumni projekt inicijativa je nas alumnija koji vjerujemo da možemo stvoriti snažnu i aktivnu zajednicu koja će poticati uspjehe i zajedničku suradnju svih nas, alumnija ZŠEM-a. Od 2002. godine na ZŠEM-u je diplomiralo preko 2.800 studenata, a njih 1.000 još uvijek studira i uskoro će postati dio naše alumni zajednice. Predstavnici svake generacije, pomažu pri okupljanju kolega iz svih generacija na zanimljivim događanjima tijekom godine kako bismo razmjenjivali iskustva, ideje, te se povezivali i kao prijatelji i kao potencijalni poslovni partneri. To je jedinstvena prilika gdje možemo steći nova, vrijedna poznanstva iz mlađih i starijih generacija, a osvježiti prijateljstva iz naše generacije.

Praćenje uspjeha alumnija svake generacije i održavanje kontakta, povezivanje alumnija s trenutnim studentima kroz mentorstva, stručne prakse i zaposlenje, alumniji kao gosti predavači na ZŠEM-u, pomoć alumnijima koji imaju vlastite tvrtke u promociji – samo su neki od glavnih ciljeva Alumni zajednice.

Alumniji se okupljaju na ZŠEM-ovim tradicionalnim konferencijma, predavanjima, After-work druženjima, ZŠEM balu, Student Future Day-u, ali cilj je stvoriti i nove tradicije poput sportskih turnira, Alumni bruncha,…

Nadamo se da ćete uvidjeti prednosti aktivne alumni zajednice i pridružiti nam se u izgradnji neprocjenjive mreže ZŠEM-ovaca.

Postani predstavnik generacije

Svaku generaciju alumnija predstavlja nekoliko predstavnika generacije. Predstavnici generacije održavaju kontakt sa kolegama te ih pozivaju na naša zajednička druženja. Imaš ideje kako unaprijediti naš Alumni projekt? Javi nam se na alumni@zsem.hr i postani aktivan član ZŠEM Alumni zajednice.

ZŠEM Alumni