header 1920x1080 (2)

Prijediplomski studij

Koncentracije

Personalizacija je ključ obrazovanja!

Studenti prijediplomskih studija Zagrebačke škole ekonomije i managementa mogu birati između četiri koncentracije. Koncentracije su paketi pet izbornih kolegija, od kojih se dva kolegija izvode na engleskom i tri na hrvatskom jeziku.

Personalizacija obrazovanja ključan je korak prema razvoju uspješne karijere.

Željenu koncentraciju prijediplomskih studija studenti mogu odabrati na prvoj godini ili odgoditi izbor do viših godina studija. Studenti se na prijediplomskoj razini mogu specijalizirati u područjima Međunarodnog poslovanja, Marketinga u digitalnom dobu i umjetne inteligencije, Financija i financijske tehnologije te Sportskog managementa.

ZŠEM u brojkama

160

partnerskih sveučilišta

94%

studenata zaposli se unutar godine dana od završetka studija

2

obvezne stručne prakse u čijem pronalasku studentima pomaže Career centar

Osim kroz teoriju, primjenjivo znanje stjecat ćeš kroz stvarne poslovne izazove. Znanja koja ćeš steći na ZŠEM-u nadilaze unaprijed definirana akademska područja, proširujući se na niz relevantnih, a često i interdisciplinarnih područja. Interdisciplinarni pristup pomoći će ti u kreiranju rješenja za budućnost i stvoriti temelj za uspjehe u različitim područjima.

Naši studenti mogu birati jedno od četiri područja interesa već na prijediplomskoj razini. Sve ovo ključno je pri oblikovanju pojedinaca koji će raditi na poslovima budućnosti, na pozicijama koje će nastati kroz idućih 40 godina. – dr. sc. Mato Njavro, dekan

Na ZŠEM-u učiš od svjetskih lidera, stručnjaka iz industrije, vrhunskih akademika i poslovnih profesionalaca koji će te formirati u lidera sposobnog za rješavanje najsloženijih izazova.

 

Međunarodno poslovanje

Koncentracija iz međunarodnog poslovanja priprema studente za uspješnu međunarodnu karijeru. Međunarodno akreditirana poslovna škola s nagrađivanim profesorima, poslovnim liderima i razvijenom mrežom alumnija potiče globalni način razmišljanja. Studenti će razumjeti globalno poslovanje, međunarodnu ekonomiju i multikulturalno okruženje te naučiti kako biti vođa ili član tima. Kolegiji: Business in global environment Međunarodne financije Globalni rast i start-up kompanije Digital business and platform ecosystems Interkulturalno pregovaranje i prodaja

1200x875 image with text (1)

Marketing u digitalnom dobu i umjetna inteligencija

Marketing je imperativ svake uspješne poslovne strategije. Studenti uče kako koristiti neke od najmoćnijih digitalnih alata te uče iz stvarnih primjera marketinških kampanja. Koncentracija Marketing u digitalnom dobu i umjetna inteligencija studente podučava novim vještinama, konceptima i alatima koji će im pomoći u izgradnji konkurentnih brendova i izvršavanju uspješnih strategija digitalnog marketinga.

1200x875 image with text (2)

Financije i financijske tehnologije

Ova koncentracija priprema studente za karijeru u financijskoj industriji – jednoj od najznačajnijih i najuzbudljivijih globalnih industrija. Odabir ove koncentracije dovodi te korak bliže tome da postanete ACCA kvalificirani financijski stručnjak. ACCA je globalna institucija za profesionalne računovođe sa svjetskom reputacijom izvrsnosti te rigoroznim kvalifikacijama koje su priznate širom svijeta. Multinacionalne kompanije diljem svijeta traže stručnjake obučene za ACCA jer su kvalificirani za strateško razmišljanje, tehničke vještine i profesionalne vrijednosti.

1200x875 image with text (3)

Sportski management

Sportska industrija dominira medijima i industrijom zabave. U 2020. godini vrijedila je više od 500 milijardi dolara te nastavlja rasti. Ova koncentracija daje ti uvid u najuspješnije poslovne modele u svjetskoj sportskoj industriji te je odličan izbor za profesionalne sportaše, bivše sportaše ili pojedince koji žele raditi u sportskoj industriji.Koncentracija Sportski management usmjerena je na vodstvo, organizaciju i upravljanje događajima te poduzetništvo i marketing u sportu.

1200x875 image with text (4)