1920 1080 (2)

Career Centar

Poslovna zajednica

Regrutacija

Career Centar ZŠEM-a ostvaruje suradnju s brojnim hrvatskim tvrtkama kroz edukacije, radionice, gostujuća predavanja, posjete studenata tvrtkama i mnoge druge aktivnosti. Tvrtkama želimo omogućiti lakši pristup studentima u svrhu pronalaska kvalitetnih kandidata za otvorene pozicije, kako bi povećali korporacijski profil regrutiranjem studenata ZŠEM-a i razvijanjem postojećih stručnih praksi te uvođenjem mladih kadrova u poslovne aktivnosti. Career centar zaprima i prosljeđuje studentima ponude poslova te pomaže tvrtkama pronaći idealne kandidate.

1200 x 875 (1)

Suradnja s poslovnom zajednicom

Career Centar ZŠEM-a tvrtkama nudi suradnju u vidu regrutiranja studenata i alumnija, predselekcije kandidata, brendiranje poslodavaca, sudjelovanje u curriculumu preddiplomskih ili MBA studija kroz gostujuća predavanja ili studije slučaja. Career Centar surađuje s nekim od najvećih hrvatskih kompanija, ali i sa srednjim i malim tvrtkama kroz posredovanje u zapošljavanju i pronalasku stručnih praksi studenata i alumnija ZŠEM-a.

1200 x 875 (2)

Tko su studenti ZŠEM-a?

  • Svaki student ima dvije obvezne stručne prakse tijekom četverogodišnjeg studija.
  • Približno 20 studenata ZŠEM-a je u prošloj akademskoj godini svoju praksu radilo u međunarodnim tvrtkama u inozemstvu.
  • Preko 25% studenata odlazi na međunarodnu razmjenu na jedno od 150 partnerskih sveučilišta.
  • ZŠEM-ovi studenti svake godine studiraju s preko 300 međunarodnih studenata iz cijelog svijeta.
  • Više od 40% studenata ZŠEM-a zapošljava se već tijekom studija.
  • Studenti ZŠEM-a ne uče samo na predavanjima. Aktivni su na brojnim gostujućim predavanjima i konferencijama u organizaciji ZŠEM-a i drugih institucija, te na studentskim natjecanjima.
  • Studenti ZŠEM-a aktivno sudjeluju u organizaciji i radu Studentskog zbora, Studentskog financijskog i investicijskog kluba, konzalting kluba – NEXT Junior Entreprise i Sportske studentske udruge
  • Studenti ZŠEM-a imaju stalnu potporu Career Centra koji im pomaže i educira ih o pisanju životopisa i motivacijskih pisama te ih priprema za razgovore za posao. Usluge Career Centra dostupne su svim studentima, uključujući i alumni zajednicu.