Novosti

Naše novosti

1

Francuski veleposlanik ugostio francuske studente

Francuski veleposlanik u Hrvatskoj Gaël Veyssiere ugostio je u utorak u svojoj rezidenciji francuske studente koji su trenutno na razmjeni na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

Philippe Godard na ZŠEM-u

Corporate Operations Director Maistra Grupe, Philippe Godard na ZŠEM-u

Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizirala je Tourism & Hospitality Event na kojem je glavni govornik bio Philippe Godard, Corporate Operations Director Maistra Grupe. Događanje je uveličao i savjetnik ministrice za turizam i sport, gospodin Igor Radić koji je dao svoj osvrt na temu i nadolazeću turističku sezonu.

Guven Dalgic, Loreal

Güven Dalgıç, GM, L’Oréal ADRIA održao predavanje studentima

Güven Dalgıç, generalni direktor za luksuznu diviziju u L'Oréal ADRIA, održao je predavanje MBA studentima o L'orealu kao globalnom lideru i njegovom putu do trenutne funkcije GM-a.

German Ambassador in Croatia

Prilike za njemačko-hrvatsku suradnju

Iznimno nam je zadovoljstvo što smo prošlog tjedna organizirali Dekanov prijem na kojem smo razgovarali o mogućnostima njemačko-hrvatske suradnje.

Untitled design (34)

Reakreditacija ZŠEM-a

EN ZŠEM reakreditiran za nastavni i znanstveno istraživački rad. Prema izvješćima Stručnog povjerenstva, ZŠEM je najbolje ocijenjena institucija među privatnim i javnim visokim školama te fakultetima u području ekonomije!

Zvonimir-Stopic-1

ZŠEM osnovao CroAsia Institut

ZŠEM osnovao prvu hrvatsku znanstvenu, obrazovnu i poslovnu instituciju kojoj je cilj sustavno i dugotrajno povezivati Hrvatsku i jugoistočnu Europu s Kinom i Azijom – CroAsia institut