Novosti

Naše novosti

H-FARM

Global Executive MBA

Global Executive MBA program orijentiran je na glavne izazove budućnosti i stvaranje novih poslovnih strategija, digitalnu transformaciju i održivost. Namijenjen je osobama na rukovodećim pozicijama koje imaju želju za daljnjim obrazovanjem te traže set alata za unapređenje poslovnih procesa.

Untitled design (34)

Reakreditacija ZŠEM-a

EN ZŠEM reakreditiran za nastavni i znanstveno istraživački rad. Prema izvješćima Stručnog povjerenstva, ZŠEM je najbolje ocijenjena institucija među privatnim i javnim visokim školama te fakultetima u području ekonomije!

Zvonimir-Stopic-1

ZŠEM osnovao CroAsia Institut

ZŠEM osnovao prvu hrvatsku znanstvenu, obrazovnu i poslovnu instituciju kojoj je cilj sustavno i dugotrajno povezivati Hrvatsku i jugoistočnu Europu s Kinom i Azijom – CroAsia institut

880 x 585

Suradnja s H-FARM, najvažnijim inovacijskim centrom u Europi

ZŠEM pokreće suradnju s talijanskim H-FARM – svjetski poznatom platformom za inovacije i digitalizaciju, u najvećem i najmodernijem europskom kampusu za inovacije, obrazovanje i inkubaciju startupova H-FARM.

Copy of Programski savjet (1)

Lideri hrvatskog i svjetskog biznisa okupljeni u Programskom savjetu ZŠEM-a

Programski savjet ZŠEM-a čine osamnaest uspješnih lidera, menadžera i poduzetnika iz različitih sektora – financijske industrije, ICT-a, turizma, FMCG-a, auto i modne industrije s međunarodnim iskustvom.

880 x 585 (1)

dr.sc. Mato Njavro preuzeo dužnost dekana ZŠEM-a

Prvog siječnja 2021. dr. sc. Mato Njavro stupio je na dužnost dekana Zagrebačke škole ekonomije i managementa zamijenivši na toj poziciji osnivača i dugogodišnjeg dekana dr.sc. Đuru Njavru.