Novosti

Naše novosti

Stručnom praksom do ranog razvoja karijere

Izazovi u poučavanju jezika struke i poslovne komunikacije

Naša profesorica Ivanka Rajh sudjelovala je na konferenciji FET-Business Insights u organizaciji Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ iz Pule. Govorila je o izazovima u poučavanju jezika struke i poslovne komunikacije te važnosti odlaska na međunarodnu razmjenu i stručnu praksu za razvoj komunikacijskih vještina svakog studenta.

Vesna Nevistić

Ponosno vam predstavljamo najnoviju članicu Programskog savjeta ZŠEM-a – dr. sc. Vesnu Nevistić.

Dr. Nevistić trenutno vodi svoj savjetodavni butik, VereNovo GmbH, fokusirajući se na teme strateške i poslovne transformacije, te obnaša direktorske funkcije u upravama triju tvrtki: Compagnie Financiere Richemont SA i Samskip BV, Constellation Acquisition Corp. I.

Boris Podobnik

Prodekan Podobnik objavio rad u časopisu s impakt faktorom 26

Rad na temu "Social physics" objavljen je u Elsevier Physics Report s impakt faktorom 26. Široj publici osobito bi mogao biti zanimljiv članak o korupciji i demokraciji na temu "The microdynamics shaping the relationship between democracy and corruption" objavljen u časopisu The Royal Society s impakt faktorom "Proceedings A".

EMMIE

Europska komisija svrstala ZŠEM-ov diplomski studij u Erasmus Mundus

Studij je rezultat suradnje triju visokoškolskih institucija HEC Liege iz Belgije, ISM iz Litve, Zagrebačke škole ekonomije i menagementa i više od deset pridruženih partnera. Erasmus Mundus su vrlo prestižni diplomski studiji koji privlače međunarodne studente.

Croasia

Održana mini konferencija u organizaciji CroAsia Instituta i ZŠEM-a

Važnost djelovanja Croasia instituta je u širenju sustavnog znanja o mogućnostima u Aziji , a osnovna misao ove konferencije proizašla je iz činjenice kako bi Hrvatska trebala graditi čvršće veze s Azijom koja je puna potencijala za suradnju.

Bruno Filipi

Održan prvi Supply Chain Event na ZŠEM-u

Kako bi podijelili najbolje prakse, otvorili važne teme i potaknuli rasprave na temu upravljanja lancima opskrbe na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa održan je prvi Supply Chain Event.