Untitled design

240 ECTS

Prijediplomski studij ekonomije i managementa

Prijavi se za prijemni ispit i osiguraj mjesto na najboljoj poslovnoj školi!

Osmišljen u suradnji s najboljim hrvatskim i inozemnim stručnjacima sa zavidnim poslovnim i akademskim karijerama kako bi te pripremili za uspješnu poslovnu karijeru.

Kroz teoriju i stvarne poslovne izazove studenti stječu primjenjivo znanje. Znanja usvojena na ZŠEM-u nadilaze unaprijed definirana akademska područja, proširujući se na niz relevantnih, a često i interdisciplinarnih područja. Interdisciplinarni pristup pomaže u kreiranju rješenja za budućnost i stvara temelj za uspjehe u različitim područjima.

Kroz četverogodišnji program studenti savladavaju kolegije iz područja ekonomije, managementa, računovodstva, financija, poduzetništva, marketinga i poslovnog prava, koji im pomažu u usmjeravanju budućih karijera. Važno je razumjeti temeljna područja ekonomije kako bi stekli interdisciplinaran uvid te kompetencije potrebne za uspješno vođenje odjela, korporacija, pokretanje vlastite ili preuzimanje obiteljske tvrtke.

Studenti mogu upisati prijediplomski studij ekonomije i managementa na hrvatskom ili na engleskom jeziku.

150

partnerskih sveučilišta

94%

studenata zaposli se unutar godine dana od završetka studija

2

obvezne stručne prakse u čijem pronalasku studentima pomaže Career centar

Studenti ZŠEM-a kroz čitav studij pripremaju se za tržište rada

Personalizacija je ključ tvog obrazovanja

U kojem području se želiš usavršiti?

Individualan pristup

Studenti rade u malim grupama što omogućava individualni pristup i jamči visoku kvalitetu obrazovanja. Kroz interaktivne zadatke, projekte, konferencije i posjete tvrtkama, studenti imaju priliku usvojiti znanja i vještine potrebne za prilagodbu u globaliziranom poslovnom svijetu te steći komparativnu prednost na tržištu rada.

1200x875

Learn from the best

Studenti uče od svjetskih lidera, stručnjaka iz industrije, vrhunskih akademika i poslovnih profesionalaca koji ih formiraju u lidere sposobne za rješavanje najsloženijih izazova.

1200x875

Svjetska literatura

U cijenu školarine uključena je međunarodno priznata literatura koju koriste i najbolja svjetska sveučilišta. Uz komplet obvezne literature, studenti dobivaju i brojnu dodatnu literaturu poput biografije Elona Muska, osnivača NIKE-a ili knjigu Industrije budućnosti, kako bi konstantno proširivali svoje vidike. Sva literatura dostupna je i u digitalnoj knjižari eBook024.

1200x875

Ekonomija i management

Saznaj više