MBA in Marketing

Diplomski MBA Program I 60 ECTS

Executive MBA Program

Executive MBA program namijenjen je profesionalcima koji žele razviti vještine i znanja iz Općeg MBA programa i nudi jedinstvenu mogućnost studiranja vikendom bez zanemarivanja profesionalnih i obiteljskih obveza. Po uzoru na neke od najuspješnijih programa u svijetu, Executive MBA program je interdisciplinarni program koji uključuje ključne kolegije iz svih diplomskih MBA programa ZŠEM-a. Osnovna svrha programa je pružiti studentima vrhunske kolegije iz područja marketinga, menadžmenta, financija i računovodstva, kroz izniman spoj teorijskih i praktičnih znanja. Predavači ZŠEM-a vodeći su stručnjaci iz Hrvatske i svijeta, s iznimnim znanstvenim i istraživačkim doprinosima.

Program je osmišljen kako bi potaknuo razmišljanje o trenutnim i budućim izazovima u menadžmentu i poslovnom svijetu. Vještine vođenja studenata razvijaju se kroz više dimenzija, koje uključuju razvoj strategije, poslovnih procesa, organizacijsko ponašanje i vođenje etičkog poduzeća. Kroz praktični projekt koji se provodi tijekom studija studenti paralelno razvijaju svoje vještine i znanja, svoju profesionalnu karijeru te doprinose svojim organizacijama. Nakon teorijske edukacije i uvježbavanja stečenih vještina u svojim organizacijama, studenti će biti sposobni učinkovito voditi svaku organizaciju.

Glavne nastavne metode uključuju brojne simulacije koje omogućuju studentima da razviju analitičke vještine, testiraju svoje vještine donošenja odluka i promatraju posljedice svojih postupaka. Unaprjeđujući  svoje interdisciplinarne vještine i znanja, studenti će također povećati svoj društveni kapital i proširiti svoje mreže iskusnih stručnjaka.

Struktura

phd

MBA

Stručni specijalist poslovne administracije

class_size

12

Kolegija

student_lecturer_ratio

18

Produženih vikend predavanja

clock

12 - 30

Mjeseci trajanja

phd_international

Jezik

Hrvatski i engleski

Executive MBA

Executive student

10

godina prosječnog radnog iskustva Executive studenata

35+

prosječna dob Executive studenata

65%

Executive studenata s neekonomskom pozadinom

Learn from the best

Create a better world

Learn more