1920x1080 header

Poseban program za profesionalne sportaše

Dualna karijera

Razvoj dualne karijere nešto je što ZŠEM potiče, a svojim studentima olakšava omogućujući im puno fleksibilnosti pri izvršavanju obveza. Mnogi studenti već imaju stalan posao, a velik dio njih su i profesionalni sportaši.

Aktivni sportaši

Profesionalni sport s brojnim treninzima, pripremama i natjecanjima, često je teško uskladiti sa željom za daljnjim obrazovanjem. Kako bi profesionalnim sportašima omogućili nastavak
obrazovanja, prijediplomski studij smo organizirali prema njihovim obvezama.

Sustavno korištenje e-learninga u procesu obrazovanja na ZŠEM-u aktivnim sportašima pruža odlične preduvjete za kvalitetno obrazovanje tako da studenti sportaši mogu što lakše
nadoknaditi brojne izostanke s nastave. Propuštena predavanja studenti sportaši nadoknađuju kroz individualne konzultacije s profesorima na kampusu ili online te demonstraturama.

Krug aktivnih sportaša je dosta širok pa oko 10% studenata ZŠEM-a svakodnevno ima barem jedan trening.

Studenti ZŠEM-a redovito brane boje Hrvatske na svjetskim i europskim prvenstvima. Kako bi student aktivni sportaš ostvario pravo studija po Pravilima o studiranju aktivnih sportaša, na početku nove školske godine treba podnijeti molbu Povjerenstvu za nastavu.

20+

Različitih sportova

25+

Kategoriziranih sportaša

15+

Državnih prvaka te nositelja medalja državnih i svjetskih prvenstava

ZŠEM
1900x550 slider (1)

MLEA

Projekt je razvio prilagođeni, modularni kurikulum o poduzetništvu za sportaše i bivše sportaše. Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) je lider međunarodnog konzorcija i koordinator Erasmus+ Sport MLEA projekta. U okviru ovog projekta ZŠEM blisko surađuje s dvije vodeće europske institucije s jakim istraživačkim centrima za sportski menadžment: Stockholm School of Economics (SSE) iz Švedske i Oo Beisheim School of Management (WHU) iz Njemačke.

MLEA
1900x550 slider (2)

HOO i ZŠEM

Potpisan ugovor o suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom

ZŠEM i HOO
1900x550 slider

Sunset Media Festival

Jača dva područja po kojima je Hrvatska najprepoznatljivija – sport i turizam

Sunset Media Festival