16 ožujka 2023

MBA Open Days 16.03.2023.

Masterclass & Presentation

Pozivamo vas na MBA Open Days Zagrebačke škole ekonomije i managementa na kojima će predavač sa ZŠEM-a Vitaliy Roud održati predavanje na temu “Innovation: New Opportunities of the Digital Age vs. Challenges of the Reality”. Nakon predavanja slijedi prezentacija diplomskog MBA programa pod vodstvom prodekanice za diplomske studije izv. prof.dr.sc. Maja Martinović.

“Innovation New Opportunities of the Digital Age vs. Challenges of the Reality”

Innovation: New Opportunities of the Digital Age vs. Challenges of the Reality

Inovacija je presudna za poslovni uspjeh i opstanak u brzo razvijajućem digitalnom krajoliku BANI (krhkog, tjeskobnog, nelinearnog i neshvatljivog) svijeta. Dok digitalna transformacija stvara još više prilika, BANI svijet predstavlja izazove kao što su upravljanje neizvjesnošću, snalaženje u složenosti i reagiranje na brze promjene u političkom i društveno-ekonomskom krajoliku. Inovacijski projekti sami su po sebi nepredvidivi, a njihov uspjeh uvelike ovisi o menadžerskim vještinama i osobnim kvalitetama kao što su sposobnost preuzimanja proračunatih rizika i upornost. Razumijevanje suvremenog formaliziranog znanja o inovacijama opremit će vas strategijama suočavanja i novim perspektivama za smanjenje rizika i pronalaženje najboljih načina za iskorištavanje prilika koje donosi digitalna revolucija. Kombinirajte to s osobnim vještinama i intuicijom i ostanite ispred konkurencije kako biste zadovoljili potrebe kupaca u digitalnom dobu BANI svijeta.

MBA Open Days održati će se u četvrtak, 16. ožujka s početkom u 15h, ZOOM.

“Innovation: New Opportunities of the Digital Age vs. Challenges of the Reality”.

Vitaliy Roud

Dr. Vitaliy Roud je istraživač i predavač na Katedri za ekonomiju i matematiku ZŠEM-a. Ima 17 godina iskustva u istraživanju, podučavanju i savjetovanju u području inovacija, kao i stručnost u kvantitativnim i kvalitativnim istraživačkim metodama. Doktorirao je (Dr. rer. oec.) na Tehničkom sveučilištu u Berlinu. Njegov istraživački i nastavni profil pokriva ekonomiju inovacija i tehnološke promjene, mjerenje inovacija, primijenjenu analizu podataka i ekonometriju te istraživačke alate i metode.

Vitaliy Roud

Maja Martinović

Dr. Maja Martinović doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te je završila International Faculty Development Program na IESE Business School u Španjolskoj. Na ZŠEM-u predaje kolegije iz područja strateškog marketinga, vrši dužnost predstojnice Katedre za marketing i turizam te prodekanice diplomskog MBA studija. Predavala je na MBA studiju Barcelona Management Instituta te na MBA studiju Sarajevo Graduate School of Business u suradnji s Texas A&M University-Commerce i Burch University (IBU).

Maja Martinović

MBA Open Days održati će se u četvrtak, 16. ožujka s početkom u 15h, ZOOM.

“Innovation: New Opportunities of the Digital Age vs. Challenges of the Reality”.

Video

Pogledajte ponudu našeg

Diplomskog MBA programa