1920 1080

Diplomski studij

MBA program

Međunarodno akreditiran i priznat program

lecturer

9

koncentracija

phd

60

ECTS

clock

12

mjeseci

phd

MBA

titula

Learn from the best

Na ZŠEM-u učite od svjetskih lidera, stručnjaka iz industrije, vrhunskih akademika i poslovnih profesionalaca koji vas formiraju u lidere sposobne za rješavanje najsloženijih izazova.

1200 x 875 (38)

Fleksibilnost & individualan pristup

Predavanja u popodnevnim satima ili vikendom omogućuju studentima usklađivanje poslovnih, obiteljskih i akademskih obveza. Rad u malim grupama omogućava individualni pristup i jamči visoku kvalitetu obrazovanja. Kroz interaktivne zadatke, projekte i studije slučaja studenti imaju priliku usvojiti znanja i vještine potrebne za prilagodbu u globaliziranom poslovnom svijetu.

dekan Zagrebačke škole ekonomije i managementa, dr.sc. Mato Njavro

Izaberite program u skladu s vašim interesima

Predavači ZŠEM-a

Programi dodatne diplome

Međunarodni programi dodatne diplome razvijeni su s renomiranim sveučilištima kao što su Kedge Business School iz Francuske, FU JEN Catholic University iz Tajvana, Tilburg University iz Nizozemske, East China University of Science and Technology iz Kine i Nagoya University of Commerce and Business iz Japana. Studenti koji odaberu program dodatne diplome pohađaju MBA program na oba sveučilišta, pa tako po završetku programa dobivaju dvije diplome, s dva prestižna sveučilišta.

1200 x 875 (34)

MBA za napredovanje u karijeri

Global Executive MBA

Za više informacija preuzmite brošuru

Upisi u ožujku i rujnu

PRIJAVITE SE