22 April 2022

Održane svečane promocije diplomanata ZŠEM-a

Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa održane su svečane promocije diplomanata preddiplomskih studija Ekonomije i managementa, Poslovnog prava i ekonomije i Poslovne matematike i ekonomije te Specijalističkog diplomskog stručnog studija, MBA programa.

Svečanost promocije preddiplomskih studija vodila je diplomantica studija Poslovnog prava i ekonomije, Mia Bilogrević, a diplomantica studija Ekonomije i managementa Lucia Kulušić je u ime generacije studenata održala motivirajući govor kojim je kolegama poželjela puno uspjeha u daljnjem razvoju karijere ali i zahvalila ZŠEM-u, obitelji i prijateljima naših diplomanata na podršci tijekom studija.

Svečanosti promocije diplomanata diplomskog MBA programa vodila je diplomantica Leonarda Vince koja je završila program dodatne diplome na Luiss Business School u Rimu. U ime generacije diplomanata govor je održala Maja Čehulić koja se zahvalila ZŠEM-u i ime generacija MBA studenata te navela kako će iskustvo polaska MBA programa pamtiti po iznimno stručnim predavačima, po kvalitetnoj, zanimljivoj i prije svega praktičnoj nastavi zasnovanoj na stvarnim poslovnim izazovima, vrhunskoj literaturi i podršci koju su imali od cijelog nastavnog osoblja, koordinatora i cijele referade.

Uz dekana dr. sc. Matu Njavru na svečanosti je svoj karijerni put predstavio i član Programskog savjeta ZŠEM-a, Alen Đurić osnivač kompanije Wire Swiss GmbH koji je diplomantima zaželio puno uspjeha u daljnjem poslovnom razvoju.

Svečanost promocije diplomanata svojim su dolaskom uveličali i Predsjednik Upravnog vijeća dr. sc. Đuro Njavro te gospođa Kolinda Grabar Kitarović , posebna savjetnica dekana za međunarodne odnose.

Diplomantima su diplome uručili dekan Zagrebačke škole ekonomije i managementa dr. sc. Mato Njavro te direktor Škole dr. sc. Zoran Barac.

Svim diplomantima, njihovim obiteljima i prijateljima želimo puno uspjeha u daljnjem razvoju karijera.

Poručujem nam svima da nastavimo sa svojim usavršavanjem i obrazovanjem jer znanje i iskustvo danas itekako ima svoju cijenu na tržištu rada i ono nam ne može biti niti umanjeno niti oduzeto te će nam pomoći da kao ljudi i profesionalci koračamo kroz život.

– Maja Čehulić