30 October 2018

Alumni After Work u El Toru

25. listopada u sklopu Alumni projekta održan je još jedan Alumni After Work Meet Up, ovoga puta u restoranu El Toro, čiji je suvlasnik naš alumni Jan Jerič.

Tek 2. po redu Alumi After Work Meet Up okupio je 100 alumnija uključujući i prvu generaciju preddiplomskog studija upisanu 2002. godine. Iznimno smo sretni što aktivna alumni zajednica raste velikom brzinom i veselimo se vidjeti vas na idućim okupljanjima u još većem broju!

ZŠEM alumni projekt inicijativa je nas alumna koji vjerujemo da možemo stvoriti snažnu i aktivnu zajednicu koja će poticati uspjehe i zajedničku suradnju svih nas, alumna ZŠEM-a. Od 2002. godine na ZŠEM-u je diplomiralo preko 2800 studenata, a njih 1200 još uvijek studira i uskoro će postati dio naše alumni zajednice. Uz dobru volju, predstavnici svake generacije, okupili bismo kolege iz naše generacije na zanimljivim događanjima tijekom godine kako bismo razmjenjivali iskustva, ideje, te se povezivali i kao prijatelji i kao 3potencijalni poslovni partneri. To je jedinstvena prilika gdje možemo steći nova, vrijedna poznanstva iz mlađih i starijih generacija, a osvježiti prijateljstva iz naše generacije.

Praćenje uspjeha alumna svake generacije i održavanje kontakta, povezivanje alumna s trenutnim studentima, mentoriranje ZŠEM studenata, alumni – gosti predavači na ZŠEM-u, pomoć alumnima koji imaju vlastite tvrtke u promociji, stažiranje studenata u start-up tvrtkama alumna – samo su neke od ideja za koje mislimo da bi bile vrijedne i korisne svima nama alumnima.

Ideja je da se okupljamo na već postojećim događanjima poput konferencija, predavanja, after work party-a, ZŠEM Bala, ali i da zajedno stvorimo nove tradicije poput sportskih turnira, Alumni bruncha, ali i upoznavanja s mladim snagama ZŠEM-a, trenutnim studentima na Student Future Day.

Nadamo se da se idući put družimo na 4. ZŠEM Balu – 15.12.2018. u Hotelu Westin.

Sve fotografije s druženja možete pogledati ovdje.