22 studenoga 2022

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Zadar

Panel

Pozivamo Vas na ZSEM TalkZS & DrinkZS koji se u utorak 22. studenog održava u TI tapas, vino & pianino u 18 sati u Zadru. Tema: Marketinške inovacije u turizmu Panelisti: - Selma Čmelik, CEO, Zona plus - Martina Pernar Škunca, Direktorica marketing, Paška sirana - Josip Zurak, CEO, Authland - Moderator: Marija Oblaković, Voditeljica marketing, ZŠEM

Panel i networking event u Zadru

Networking

Upoznavanje, umrežavanje, razmjena informacija te razgovor s našim alumnima više je nego dovoljan razlog za sudjelovanje na ZSEM TalkZS & DrinkZS u Zadru. Lokacija: TI tapas, vino & pianino, Ul. Jurja Bijankinija 8c Veselimo se druženju!

panel i networking event u Zadru

22. studenog 2022.

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Zadar

Panelisti

Selma Čmelik

Selea Čmelik vlasnica je i direktorica Zona Plus agencije za digitalni marketing iz Zadra. Po struci je turistički komunikolog, a radi i usavršava se u polju digitalnih komunikacija.

Selmin posao bazira se na izradu internet oglasa koji malim tvrtkama dovode nove kupce, pisanju tekstova i sadržaja optimiziranog za tražilice, vođenju društvenih mreža i upravljanju njihovom reputacijom na internetu. Ukratko, upravlja i asistira u digitalnim marketinškim aktivnostima malih tvrtki.

Selma je prije godinu dana lansirala i novi projekt, online B2B portal čarter.hr namijenjen unapređenju poslovanja čarter tvrtki u Hrvatskoj. Ovo je jedinstveno i prvo web mjesto namijenjeno specifičnoj niši, a cilj mu je povezivanje svih poslovnih sudionika u nautičkoj industriji tako da daje informacije, digitalne alate i druge resurse za unapređenje poslovanja.

Privatno, Selma je mama trojice sinova i u slobodno vrijeme nastoji provoditi kvalitetno vrijeme s njima, odlaziti na kratke izlete u prirodu i iskoristiti svaku priliku za pročitati neku dobru knjigu. Selma također volontira pa je tako predsjednica Udruge roditelja djece s poteškoćama u učenju “Lampica“ te svojim radom u udruzi nastoji pomoći roditeljima kako bi se upoznali s pravima djece koja imaju specifične poteškoće čitanja, računanja ili poremećaja pažnje.

 

Martina Pernar Škunca

Martina je voditeljica marketinga u Paškoj sirani te predsjednica Udruge proizvođača paškog sira. Paška sirana je najstarija sirana na otoku Pagu s kojom je i počela priča o paškom siru- najcjenjenijem hrvatskom siru koji je upisao otok Pag i Hrvatsku na sirnu kartu svijeta. Završila je Filozofski fakultet u Rijeci, a nakon kratkog rada u struci, u školi, koja je i njezina prva ljubav, upisala je MBA iz Marketinga na ZŠEM-u koji joj je otvorio nove vidike jer do tad su njezine želje i ambicije bile usmjerene na obrazovanje i rad s djecom. U svom poslu imala je puno izazova kao i prilika. Kao jednu od lijepih prilika ističe sudjelovanje na Misijama tadašnjeg povjerenika Europske komisije za poljoprivredu, Phila Hogana. Osjeća se privilegiranom što je imala priliku promovirati Paški sir jer je to jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih proizvoda. Za Martinu je ovaj posao više od posla, a Paški sir više od hrane, više od sira. Dio je to njezine tradicije, njezinog naslijeđa i nešto je na što je jako ponosna.

 

Josip Zurak

Nakon završenog MBA studija Marketing na ZŠEM-u, Josip Zurak pripravnički staž odrađuje u Solaris Beach Resortu pokraj Šibenika. Nakon diplomskog rada, bio je to njegov nastavak puta u turizmu. Put ga je malo udaljio od turizma prema online medijima i digitalnim industrijama jer nakon godine dana u Šibeniku prelazi u Netokraciju gdje nekoliko godina radi na pozicijama razvoja poslovanja, odnosno komercijalizacije medija u suradnji s raznim velikim brendovima i kroz različite formate i projekte. Digitalno i turističko spojio je u jedno kroz projekt Authland koji 2020. lansira s nekoliko prijatelja suosnivača – online marketplace za booking tura, aktivnosti i doživljaja, s fokusom na autentične usluge u eno-gastro segmentu, prirodi i s ljudima kao glavnom komponentom. 

22. studenog 2022.

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Zadar

Eu projekt