16 studenoga 2022

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Split

Panel

Pozivamo vas na ZSEM TalkZS & DrinkZS koji se u srijedu 16. studenog od 17 sati održava u The Flag Pubu. Work-Life balace: posao, sport i obitelj Panelisti: Josip Pašalić, Area Manager, Julius Meinl Bonfanti Matko Pašalić, Izvršni direktor, Apfel Tomislav Pašalić, CFO, Uje Moderator: Mirna Koričan Lajtman, Akademska direktorica, ZŠEM - Poslovna akademija

1

Networking

Upoznavanje, umrežavanje, razmjena informacija te razgovor s našim alumnima više je nego dovoljan razlog za sudjelovanje na ZSEM TalkZS & DrinkZS u Splitu. Lokacija: The Flag Pub, Ul. Domovinskog rata 10, Split Veselimo se druženju!

2

16. studeni 2022.

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Split

Panelisti

Josip Pašalić

Josip Pašalić alumni je Zagrebačke škole ekonomije i managementa gdje je nakon preddiplomskog studija specijalizirao marketing na diplomskom MBA programu. Svoju karijeru Josip započinje u CROBENZ-u kao pripravnik u odjelu prodaje ulja i maziva nakon čega prelazi u Lukoil kao komercijalist veleprodaje i kartičnog poslovanja te u A1 gdje radi kao voditelj poslovnih korisnika. 

Zbog osnivanja obitelji i više sunčanih dana u godini Josip se vraća u rodne Kaštela gdje osniva svoju tvrtku Magnifico čija osnovna djelatnost je kemijsko čišćenje i pranje tekstila, a koja ima desetak zaposlenika među kojima je i tim koji vodi caffe bar Lord, dobro poznato okupljalište u Kaštel Gomilici. Uz navedeno Josip trenutno radi kao regionalni menadžer Julius Meinl Bonfanti. 

Za nogomet se uvijek nađe malo slobodno vremena. Josip je član uprave NK GOŠK Kaštela koji je u četiri godine iz županijske lige uveo u treću hrvatsku nogometnu ligu, te je direktor marketinga Dalmatinko Cupa, najvećeg dječjeg nogometnog natjecanja u ovom dijelu Europe.

 

Matko Pašalić

Matko Pašalić izvršni je direktor tvrtke Apfel koja je osnovana 1996.godine. Poslovanje tvrtke započelo je u garaži, a danas nakon 26 godina rada tvrtka ima 130 stalno zaposlenih djelatnika te ljeti u sezoni i do 200 djelatnika. Matkovi prvi poslovi u obiteljskoj tvrtki započeli su kada je imao 13 godina i kada je pomagao u sezonskim poslovima. Apfel Arena je novi projekt kojeg je obitelj Pašalić sama osmislila i uspješno realizirala u listopadu ove godine. 

Matko je završio studij ekonomije i managementa na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa gdje se i specijalizirao na diplomskom MBA programu. Nakon studija karijeru započinje u Coca-Cola Hellenic Hrvatska, a potom u veleprodaji vina u Zagrebu. Godine 2013. Matko odlučuje zasnovati obitelj te se vraća u rodnu Makarsku. Otac je dvoje djece, Mihovila i Katje. 

U slobodno vrijeme bavi se sportom bez kojeg bi mu život bio nezamisliv. Posljednjih osam godina član je uprave malonogometnog kluba Novo Vrijeme Makarska koji je trostruki prvak hrvatske, te se i ove godine pozicionirao među 16 najboljih futsal klubova u Europi.

Tomislav Pašalić

Tomislav Pašalić je član uprave za financije Uje grupe. Uje grupa ima nekoliko članica koje se bave maloprodajom i veleprodajom delikatesnih mediteranskih proizvoda, cateringom za Croatia Airlines, proizvodnjom prehrambenih proizvoda (uje.hr), hotelijerstvom (Hotel San Canzian) i ugostiteljstvom (Uje oilbar) maloprodajom i veleprodajom ljetnog modnog asortimana (aquamaritime.hr). Grupa zapošljava 150 djelatnika s tim da u sezoni taj broj nešto raste. 

Tomislav je završio studij ekonomije na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa te je kroz MBA program specijalizirao područje kvantitativnih financija. Karijeru započinje kao financijski analitičar kreditnih i jamstvenih programa financiranih od strane EU u agenciji HAMAG-BICRO. Ubrzo preuzima poziciju Voditelja jamstvenih programa, a nakon toga i funkciju Ravnatelja sektora za financijske instrumente. Prije dvije godine vraća se u Kaštela gdje zajedno sa suprugom i troje djece živi u novoizgrađenom domu. U slobodno vrijeme rekreativno se bavi sportom te prati nogomet.

 

16. studeni 2022.

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Split

Eu projekt