4 travnja 2022

Projekt za novo obnovljeni Centar za posjetitelje Medvedgrad

Studenti ZŠEM-a već godinama u sklopu kolegija Upravljanje marketingom i Marketing Management izrađuju strateški marketinški plan za neku hrvatsku ili inozemnu tvrtku. Ove su godine radili na iznimnom zanimljivom projektu za novo obnovljeni Centar za posjetetlje Medvedgrad.

Najbolji projekti prezentirani su ispred ravnateljice PP Medvednica Marinom Popijač kao i rukovoditeljice Odjela Centra za posjetitelje Medvedgrad Sanjom Šašić. Željeli bismo im zahvaliti na suradnju kao i studentima koji su marljivim i predanim radom kroz cijeli kvartal uspješno izradili odlične projekte, stekli puno znanja i iskustva te osvojili lijepe nagrade. Četitamo pobjedničkoj grupi – Lena Mollens, Iva Karolina Drvenkar Pierre Boucheron i Sofia Manzali, kao i ostalnim finalistima – Tea Bojanić, Mateja Kovačić, Laura Špikić, Tomislav Karaula, Martin Kutnar, Leon Trošt, Oto Kunšt i Nikola Jukić. Bravo!

Obnovljeni Medvedgrad postao je Centar za posjetitelje s nekoliko funkcionalnih cjelina. Popuno su obnovljeni Veliki i Mali palas koji sada sadrže informacijski centar, suvenirnicu, atraktivne muzejske izložbe i prostor za odvijanje raznih programa, radionica i događanja. Više možete naći na https://medvedgrad.eu/.