30 ožujka 2022

Projekt "Hrvatska pamet Hrvatskoj"

Prošli tjedan održalo se predstavljanje društveno-odgovornog projekta Poslovnog dnevnika “Hrvatska pamet Hrvatskoj”, te Prvi sat kategorije Paketomat u suradnji s Hrvatskom poštom.

U sklopu projekta, studenti preddiplomskog studija ekonomije i managementa u sklopu kolegija Upravljanje marketingom i Ponašanje potrošača će osmisliti kako promovirati inovativni proizvod Hrvatske pošte, povećati broj njegovih korisnika i naći optimalne lokacije Paketomata. Uz ZŠEM, na natječaju sudjeluju još i Poslovno veleučilište Zagreb te Visoko učilište Algebra. U nadolazeća dva mjeseca, studente će na projektu mentorirati mr.sc. Matea Hanžek, MBA i Matej Nakić, mag. psych., a bit će im na raspolaganju i Krešimir Macan, direktor jedne od vodećih marketinških agencija na hrvatskom tržištu – Manjgure.

Naša profesorica i doktorandica Matea Hanžek komentirala je inicijativu: “Odlučili smo se za ovaj projekt jer nam je super da studenti znanja koja dobiju u teorijskom smislu s nama u dvorani, mogu pretočiti na nekom konkretnom ‘živom’ primjeru, tako da zapravo zahvaljujemo Poslovnom dnevniku na ovoj prilici. Super nam je da radimo i s ostalim institucijama visokog obrazovanja, što nije često slučaj, tako da to nam je super”

O cijelome događanju pročitajte više na: Ovdje, Ovdje

Kako je bilo na predstavljanju projekta pogledajte u našoj galeriji fotografija!

Autor fotografija: Tomislav Miletić, Pixsell