11 studenoga 2021

Međunarodna online konferencija o kontrolingu

Konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider i ove godine pod pokroviteljstvom ICV-aInternationaler Controller Verein (Međunarodne udruge kontrolera) organiziraju ICCC – International Controlling Conference in Croatia – najveći kontroling događaj u Hrvatskoj i regiji. Konferencija će se odvijati online putem YouTube-a na engleskom jeziku, okupiti će međunarodne stručnjake i omogućiti uključivanje sudionika iz cijelog svijeta.

Tema konferencije inspirirana je brzim razvojem analitike podataka, što nedvojbeno utječe na smjer kojim se tradicionalni kontroling otvara prema novim područjima. Najvažniji zadatak je pretvoriti milijune podataka u nekoliko mudrih zaključaka!

Analitika podataka razvija se pred našim očima i tradicionalni kontroling treba sada prihvatiti kao novog partnera. Ove dvije discipline ne mogu uspjeti jedna bez druge, bez međusobnog razumijevanja i sklada. Korist od njih možemo imati samo ako se i kontroling i analiza podataka usklade u savršenom plesu.

Ove smo godine okupili vrsne stručnjake iz Švicarske, Njemačke, Australije, Austrije, Francuske, Češke, Poljske i Hrvatske kako bismo se pozabavili ovim dvjema nevjerojatnim temama – kontrolingom i analitikom podataka.

Tijekom dvodnevnog događaja bit će obrađeno 14 različitih tema, a očekujemo sudionike doslovno iz cijelog svijeta!

Ova dvodnevna konferencija osmišljena je tako da ispuni očekivanja: svih razina kontrolera, planera, podatkovnih znanstvenika, analitičara podataka, vlasnika tvrtki, vodećih menadžera, prodaje, marketinga, nabave, voditelja proizvodnje, IT stručnjaka koji rade na poslovnim rješenjima koja pružaju podršku kontrolingu (BI, DW, planiranje), financijskih i računovodstvenih menadžera i svih drugih koji osjećaju da novo doba kuca na vrata.

Više informacija o konferenciji, predavačima i temama možete pronaći na lider.events/kontroling/