8 prosinca 2021

MBA Open Days: "Faktorsko investiranje nasuprot diskrecijskom"

Poštovani,

Pozivamo Vas na MBA Open Days Zagrebačke škole ekonomije i managementa na kojem će 

dr. sc. Denis Alajbeg

održati predavanje na temu 

“Faktorsko investiranje nasuprot diskrecijskom”

Nakon stručnog predavanja uslijedit će predstavljanje diplomskog MBA programa pod vodstvom prodekanice za diplomske studije, izv. prof. dr. sc. Maje Martinović.

MBA Open Days održavaju se u srijedu 8. prosinca s početkom u 15 sati putem ZOOM-a. 

Svoje sudjelovanje možete potvrditi ovdje.

S veseljem Vas očekujemo!

O predavačima: 

Dr. sc. Denis Alajbeg 

Dr. sc. Denis Alajbeg doktorirao je na Ekonomskom sveučilištu u Beču na katedri za Financiranje i financijska tržišta. Kao profesor visoke škole u trajnom zvanju i znanstveni suradnik predaje na ZŠEM-u od 2007. godine i to predmete Financijska tržišta i institucije na preddiplomskom i diplomskom studiju, te kolegije Osnove financija i Upravljanje portfeljem i investiranje na diplomskom MBA studiju. Također je i voditelj MBA koncentracije Financije i bankarstvo. Uže područje akademskog interesa i istraživanja su mu domaća i međunarodna tržišta kapitala, valuacija vrijednosnica i investicijske metodologije.

Izv. prof. dr. sc. Maja Martinović

Izv. prof. dr. sc. Maja Martinović doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te je završila International Faculty Development Program na IESE Business School u Španjolskoj. Na ZŠEM-u predaje kolegije iz područja marketinga, vrši dužnost predstojnice Katedre za marketing i turizam te prodekanice diplomskog MBA studija. Predavala je na MBA studiju Barcelona Management Instituta te na MBA studiju Sarajevo Graduate School of Business u suradnji s Texas A&M University-Commerce i Burch University (IBU). Danas surađuje s Luxembourg School of Business te je voditeljica studija Doctor of Business Administration (DBA) od Sheffield Hallam sveučilišta i ZŠEM-a.

Latest MBA Open Days (1920 x 800 px)