4 srpnja 2024

Executive MBA Program Scholarship Competition

...

ZŠEM organizira Executive MBA Program Scholarship competition na kojem će dodijeliti tri stipendije za Executive MBA program ili Global Executive MBA program. Stipendije će se dodijeliti najboljim kandidatima na temelju motivacije, radnog iskustva i poslovnog slučaja kojeg će sudionici raditi na natjecanju. Natjecanje na temu “Leading Organizations in AI Time” voditi će dr. sc. Mirna Koričan Lajtman, a profesor dr. sc. Thomas L. Baker otvorit će događanje kratkim predavanjem na temu “The role of AI in services”.

Executive MBA Program Scholarship Competition (1200 x 875 piks.)

1. mjesto

50% stipendije

2. mjesto

30% stipendije

3. mjesto

30% stipendije

Mirna Koričan Lajtman

Magistra je psihologije, a 2009. godine završila je i MBA na ZŠEM-u. Doktorirala je na sveučilištu St. Gallen u Švicarskoj na temu poslovno privatnih izazova i utjecaja na stres kao i poslovnu učinkovitost. Međunarodno iskustvo stječe na prestižnim sveučilištima John Carroll i St. Ambrose u SAD-u te IESE Business School u Španjolskoj. Dodatne edukacije prošla je iz područja managementa, komunikacijskih metoda, korporacijskog upravljanja i upravljanja ljudskim potencijalima. Završila i desetodnevni General Management Program u organizaciji Michigan University, SAD i Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Mirna Koričan Lajtman

Thomas L. Baker

Profesor Baker otvorit će događanje kratkim predavanjem na temu “The role of AI in services”. Dr. sc. Thomas L. Baker je profesor marketinga na Sveučilištu Alabama gdje je i koordinator doktorskog programa. Prije dolaska u Alabamu, bio je na Sveučilištu Clemson (2006.-2013.), Sveučilištu North Carolina Wilmington (1994.-2006.) i Sveučilištu Akron (1989.-1994.). Doktorirao je na Državnom sveučilištu Floride. Na ZŠEM-u već dugi niz godina predaje kolegij Marketing usluga na MBA programu.

Thomas L. Baker

4. srpanj

Executive MBA Program Scholarship Competition

16 - 21 sat

ZŠEM, 2. kat, Dvorana Paket24

1. srpanj

rok za prijavu sudjelovanja

Prijavi se na natjecanje!

Nagradne stipendije za Executive MBA Program

Diplomski MBA program Zagrebačke škole ekonomije i managementa, prve AACSB akreditirane poslovne škole u Hrvatskoj, jedini je hrvatski MBA program rangiran na svjetski poznatom QS Global MBA rankingu. MBA program ZŠEM-a uvršten je u prestižnih top 200 MBA programa u svijetu i među top 60 MBA u Europi prema QS rankingu.

Executive MBA Program

Executive MBA koncipiran je za kandidate s minimalno tri godine iskustva koji su željni stjecanja novih vještina. Po uzoru na najbolje svjetske programe MBA pruža jedinstvenu mogućnost za usavršavanje vikendima bez zanemarivanja poslovnih i obiteljskih obaveza. Program se sastoji od dva dijela: obavezni predmeti i pisanje diplomskog rada. Dinamičnost programa provedena je kombinacijom 50% predavanja i 50% grupnih zadataka na internetskoj platformi (LMS). Studenti su izazvani razmišljati o sadašnjim i budućim izazovima u upravljanju i poslovnom svijetu, a njihove vještine se razvijaju kroz više dimenzija, uključujući i razvoj strategija, organizacijskog ponašanja i vodstvo etičkih poduzeća. Kroz praktične projekte tijekom studija studenti istodobno razvijaju svoje vještine i znanja.

Global Executive MBA Program (60 ECTS)

Global Executive MBA program se izvodi u suradnji s H-FARM College. Program je namijenjen osobama iz srednjeg i višeg managementa s minimalno tri godine radnog iskustva koji žele usavršiti i unaprijediti svoje poslovne procese novim znanjima poslovnog upravljanja koja se stječu kroz studij. Predavanja se održavaju svaki drugi vikend (petkom popodne i subotom) kako bi polaznici želju za dodatnim obrazovanjem uskladili s brojnim poslovnim i privatnim obvezama. Global Executive MBA program okuplja predavače s bogatim poslovni i akademskim međunarodnim iskustvom. To su predavači ZŠEM-a, H-FARM College, Luxembourg Business Schoola, Stevens Institute of Technology iz New Yorka te iz Singapura. Program je namijenjen onima koji žele razvijati uspješnu globalnu karijeru.

Nagrade

 • 1. mjesto: 50% školarine
 • 2. mjesto: 30% školarine
 • 3. mjesto: 30% školarine

 za Executive MBA program ili Global Executive MBA Program u akademskoj godini 2024./2025.

 • Kako do stipendije?
  1. ​​Ispunite prijavu i priložite životopis i motivacijsko pismo do 1. srpnja 2024.
  2. Sudjelujte na Executive MBA Program Scholarship Competitionu u četvrtak 4. srpnja 2024. od 16 do 21 sat na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.
 • Tko može sudjelovati?

  Sudjelovati mogu osobe koje imaju

  • završen studij od minimalno 240 ECTS boda
  • najmanje tri godine radnog iskustva
  • znanje engleskog jezika

Prijavi se na natjecanje!