6 July 2016

ZŠEM sudjelovao kao partner na konferenciji Hrvatske obrtničke komore "Alternativno rješavanje sporova – suradnja uprave i pravosuđa s gospodarstvom"

 

Zagrebačka škola ekonomije i managementa sudjelovala je od 10.-11. studenog 2015. kao partner na 6. međunarodnoj konferenciji Hrvatske obrtničke komore: “Alternativno rješavanje sporova – suradnja uprave i pravosuđa s gospodarstvom”.

Na zanimljivoj konferenciji sudjelovali su članovi Katedre za pravne discipline profesor visoke škole dr. sc. Goran Vojković i asistent Mario Rašić te studenti. Profesor Goran Vojković održao je u ime ZŠEM-a predavanje na temu “Zakonski okvir online trgovine”, u kojemu je objasnio problematiku zastarjele zakonske regulative pojedinih područja zaštite potrošača u online trgovini te ukazao na buduće izazove u odnosima potrošača i trgovaca u vidu online trgovine i alternativnog rješavanja sporova između istih.

Pokrovitelji konferencije, uz ZŠEM kao partnera, bili su Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, Ministarstvo poduzetništva i obrta RH, Ministarstvo gospodarstva RH i Ministarstvo pravosuđa RH.

IMG_625-Copy.JPG