6 July 2020

ZŠEM seli na novi kampus!

Studenti i profesori Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) novu akademsku godinu započinju na modernom kampusu. Škola je ušla u jednu od najnovijih i najmodernijih VMD-ovih zgrada u Vukasovićevoj ulici, blizu Ilice na Črnomercu. Na tom novom moderno opremljenom kampusu, na više od 1000 m² nalaze se interaktivne učionice, prostorije za multimedijalne sastanke, living room za studente, nastavnički kabineti, studentske službe, International Office, Career Centar i dekanat.

Novi kampus nalazi se uz veliki kompleks u kojem na 4000 m2 već godinama uspješno djeluje i Hrvatsko katoličko sveučilište. Studenti i nastavnici ZŠEM-a na raspolaganju imaju i moderno opremljen auditorij – dvoranu za velike skupove i susrete, te Sveučilišnu knjižnicu susjednoga Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

ZŠEM će svojim studentima omogućiti i online praćenje predavanja iz informatički dobro opremljenih učionica, iz kojih se predavanja mogu uživo pratiti uz pomoć napredne videotehnologije.

U blizini predavaonica je prostrano parkiralište, u zgradi su i uspješne tvrtke poput Degordiana, MediaToolkita, Bornfighta, a za tjelovježbu i druženje tu su i neizostavni teretana i kafić.

Veselimo se zajedničkim uspjesima na novom kampusu ZŠEM-a! U nastavi već godinama imamo najmodernije tehnologije, kompletan e-learning sustav kod nas se gradi već dvadeset godina. Prvi u Hrvatskoj ZŠEM je osigurao održavanje online nastave za sve studente, čim se u ožujku za to ukazala hitna potreba.

Gotovo dvadeset godina škola razvija studijske programe po uzoru na najbolje američke i svjetske poslovne škole. Uz međunarodnu akreditaciju i rangiranje među najboljim školama u  Europi, vrijeme je za još bolju tehnologiju i okružje tijekom podučavanja. “Novi kampus u modernim klimatiziranim prostorima u novom sveučilišno-znanstvenom srcu grada, još jedan je korak prema podizanju kvalitete naše nastave i studentskoga života”, rekao je u povodu preseljenja škole njezin dekan dr. Đuro Njavro.