Završna konferencija projekta BIGG4VB održana na ZŠEM-u

Jučer se na ZŠEM-u održala Završna konferencija projekta strateškog upravljanja u sportu pod nazivom BIGG4VB (Better incorporation of Good governance principles for better volleyball success).
 Na panelu koji se održao u sklopu konferencije sudjelovali su članica Međunarodnog olimpijskog odbora i posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte Kolinda Grabar – Kitarović, državni tajnik za sport Ministarstva turizma i sporta Tomislav Družak, državni tajnik u ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić, član vijeća HOO prof. dr. Dragan Primorac, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Ante Baković, a panel je moderirala Valentina Bifflin, direktorica Hrvatskog odbojkaškog saveza i voditeljica projekta.
Stručna istraživanja i izradu preporuka i ekspertiza preuzeli su akademski partneri – Zagrebačka škola ekonomije i managementa iz Zagreba te Kineziološki fakultet iz Splita, a rezultate projekta predstavile naše predavačice Nikol Šćrbec, MBA i Ivija Bernatović, MBA.
Ponosni smo što je ZŠEM kao akademski partner sudjelovao u razvoju BIGG4VB metodologije i time doprinio razvoju sporta!

Završna konferencija projekta strateškog upravljanja u sportu - BIGG4VB