Sveučilište Reichman - novo partnersko sveučilište ZŠEM-a

ZŠEM je potpisao novi sporazum o razmjeni studenata sa Sveučilištem Reichman koje se nalazi u blizini grada Tel Aviv u Izraelu.

Sveučilište Reichman privatno je dinamično sveučilište s programima iz poslovanja, prava, ekonomije i psihologije. Sveučilište Reichman prvo je izraelsko privatno neprofitno akreditirano sveučilište, koje je 1994. osnovao izraelski profesor Uriel Reichman po uzoru na Ivy League sveučilišta u SAD-u. Više od 30% njihovih studenata je međunarodno te dolazi iz 90 različitih zemalja diljem svijeta i trenutno imaju oko 130 partnera širom svijeta. Kampus se nalazi u gradu Herzliya, 10 kilometara sjeverno od Tel Aviva i nedaleko od high-tech područja Herzliya Pituach i plaža. 

Sveučilište Reichman posvećeno je težnji za izvrsnošću u obrazovanju i istraživanju te obuci budućih lidera pružajući obrazovne programe koji kombiniraju akademski studij s praktičnim i potiču na inovativno razmišljanje.

ZŠEM studenti mogu provesti jedan semestar ili godinu dana na sveučilištu Reichman kao studenti na razmjeni na preddiplomskoj i diplomskoj razini. 

Ovo je prvi akademski partner ZŠEM-a u Izraelu. Više o Sveučilištu Reichman možete vidjeti ovdje