29 April 2022

Studijsko putovanje u Luxembourg

Studenti Global Executive MBA programa sudjelovali su na studijskom putovanju na Luxembourg School of Business gdje su u trodnevnom programu sudjelovali na predavanjima renomiranih predavača i uspješnih menadžera.

Prvi dan putovanja studenti su posjetili Luxembourg School of Business gdje su sudjelovali na predavanju profesora dr. Marc Sniukas koji osim na Luxembourg School of Business predaje i na Duke Corporate Education.

Drugog dana putovanja studenti su sudjelovali na predavanjima Artura Cardelusa, Harvard Business School MBA Alumnija s 43-godišnjim managerskim iskustvom u tvrtkama kao što su Ferrero, Iberia, Johnson Wax, Barilla, dr. Alexandros Zacharof, savjetnikom Europske Investicijske banke, te Jesala Doshia zamjenika Predsjednika Uprave B Medical Systems.

Studijsko putovanje završilo je s predavanjem Kanwar Singh voditelja tehnologije algoritama u tvrtki Goodyear Tire & Rubber Company, te dr. sc. Gorana Oblakovića, prodekana Zagrebačke škole ekonomije i managementa nakon čega su imali slobodno vrijeme za turistički obilazak Luxemburga.

U našoj galeriji možete vidjeti slike s putovanja.