1 December 2017

Sportska Studentska Udruga ZŠEM

Sportska studentska udruga Zagrebačke škole ekonomije i managementa (SSU ZŠEM) je osnovana 2007. godine s ciljem organiziranja, promicanja, razvitka i unapređenja cjelokupne sportske aktivnosti svih studenata, nastavnika, profesora i djelatnika s namjerom prezentiranja ugleda Zagrebačke škole ekonomije i managementa na domaćoj i međunarodnoj razini. Sportska studentska udruga ZŠEM-a se bavi organiziranjem i provođenjem redovitih treninga, podukom i treningom studenata, nastavnika i djelatnika u rekreativne i/ili natjecateljske svrhe, upravljanjem sportskim objektima kojih je Udruga vlasnik ili korisnik, te promicanjem obrazovanja u području sporta u ustanovama visokog školstva.

U sklopu udruge u ekipnim sportovima trenutno djeluju muška futsal ekipa, muška košarkaška ekipa te ženska odbojkaška ekipa. Osim ekipnih sportova u sklopu udruge djeluje i niz sportaša u pojedinačnim sportova kao što su: tenis, stolni tenis, plivanje, atletika, squash, džudo, E-sports i drugi. Kroz povijest su naši sportaši osvojili niz medalja kako na sveučilišnim i državnim, tako i na međunarodnim prvenstvima.

Svi zainteresirani studenti se mogu uključiti u rad udruge i prijaviti za sudjelovanje u svim sportovima na početku svake akademske godine. Više o udruzi saznajte ovdje.