28 April 2023

Prijemni ispit 22. travnja

U subotu 22. travnja na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa održan je prijemni ispit. U velikom broju okupili su se roditelji i kandidati prijediplomskih studija. Događanje je počelo uvodnim govorom dekana dr. sc. Mate Njavre nakon čega su se kandidati uputili prema učionicama kako bi započeli pisanje prijemnog ispita.

Dok su kandidati pisali prijemni ispit, roditelje i pratnju smo upoznali s našim diplomskim MBA programom kojeg je predstavila prodekanica izv. prof. dr. sc. Maja Martinović, te s programima cjeloživotnog obrazovanja u organizaciji ZŠEM Poslovne akademije koje je predstavila Ivana Brkljača, izvršna direktorica. Stručno predavanje prodekana dr. sc. Gorana Oblakovića na temu „Donošenje odluka“ zainteresiralo je prisutne i demonstriralo im način prenošenja znanja studentima. Nakon službenog dijela programa, uslijedilo je druženje uz brunch.

Svojim prisustvom događanje su uveličali predsjednik Upravnog vijeća dr. sc. Đuro Njavro, posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte, Kolinda Grabar-Kitarović te direktor dr. sc. Zoran Barac. Nakon pisanog dijela prijemnog ispita, druženju su se priključili i kandidati.

Kandidati koji su zadovoljili pravo upisa, pozvani su da postanu dio naše ZŠEM zajednice upisom željenog prijediplomskog studija.