5 January 2023

Otvoren je natječaj za EMMIE!

EMMIE studijski program u organizaciji triju najboljih europskih poslovnih škola traje 18 mjeseci i nosi 90 ECTS boda. Program je organiziran u tri semestra od kojih se svaki održava na drugoj lokaciji, u Zagrebu, Vilniusu i Liègeu.

Tijekom prvog semestra u Hrvatskoj na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa polaznici će dobiti potrebna znanja iz poslovnog upravljanja te će razviti ključne menadžerske kompetencije potrebne svakom budućem poduzetniku.

Drugi semestar održat će se u Litvi na ISM sveučilištu gdje će studenti proučavati ključne koncepte vezane uz upravljanje tehnologijom i inovacijama. Izgradnja temeljnih kompetencija u inovacijama je ključna, budući da provedba utjecajnih projekata zahtijeva kreativnost i inovativnost.

Polaznici će završiti nastavni plan i program s trećim semestrom u Belgiji, na HEC Liège – ULiège. U tom završnom semestru steći će bitne kompetencije koje se odnose na poduzetništvo s posebnim osvrtom na utjecajne projekte.

3

master diplome

3

lokacije

18

mjeseci

Ispunite online prijavu i priložite potrebnu dokumentaciju.

Kako se prijaviti?

Inovativni i transnacionalni diplomski studij Impact Entrepreneurship temelji se na stručnosti i iskustvu triju partnerskih institucija:

Partneri