14 October 2021

Održana konferencija "Žene u businessu" na ZŠEM-u

U okviru konferencije Žene u businessu, koja se održala u srijedu 13.10.2021. od 12:15 do 13:45 sati na Zagrebačkoj škole ekonomije i managementa, dr. sc. Julie Felker održala je predavanje na temu u Gender Differences in Leadership: Fact vs Fiction.

Dr.sc. Julie Felker je profesorica na Luxembourg School of Business, gdje predaje predmete vezane za strateško upravljanje ljudskim potencijalima, poput Upravljanje ljudskim potencijalima, Angažiranje zaposlenika, Upravljanje talentima i Organizacijske promjene.. Viša je konzultantica za organizacijski razvoj Instituta William Davidson na Sveučilištu u Michiganu, gdje provodi programe edukacije managementa i pruža tehničku pomoć gospodarstvima u razvoju – na Filipinima, u Ruandi i Alžiru. Osim što predaje na Luxembourg School of Business, gostujuća je predavačica na Sveučilištu ESAN u Peruu, Sveučilištu u Padovi i Fondazione CUOA u Italiji. Na Sveučilištu Ventspils u Latviji je članica Međunarodnog savjetodavnog odbora te je viša istraživačica u Centru za poduzetništvo, inovacije i regionalni razvoj (CEIRD).

S profesoricom Felker snimili smo zanimljiv ZŠEM Little TalkZS koji će uskoro biti dostupan na našem YouTube kanalu i Instagram profilu.

Konferencija je organizirana u okviru projekta Stručne prakse – nove tehnologije – sigurnija budućnost.

Predavanje dr. sc. Julie Felker na konferenciji "Žene u Businessu"