7 July 2016

Održana 7. MIS studentska konferencija

 

Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa 7.12.2015. se održala sedma po redu studentska konferencija Management informacijskih sustava.

Sedma studentska konferencija je događaj koji okuplja vodeće stručnjake i tvrtke u Hrvatskoj u korištenju informacijskih sustava te najbolje studentske projekte na kolegiju Management informacijskih sustava. Ove je godine uz nas renomirana tvrtka SAP – tržišni lider u softveru poslovnih aplikacija koji prateći svoju strategiju pomaže organizacijama u borbi protiv štetnih posljedica kompleksnosti i tako stvara nove prilike za inovaciju i rast.

Osnovni cilj konferencije je predstavljanje najboljih studentskih projekata na temu uvođenja ERP sustava u odabrana poduzeća na kolegiju Management informacijskih sustava. Osnovni principi, kao i napredni primjeri upravljanja informacijskim sustavima predstavljeni su na ovoj konferenciji kroz niz gostujućih predavanja stručnjaka iz prakse od kojih još izdvajamo ORACLE i tvrtku Adacta. Kako bi studentima – našim mladim, budućim stručnjacima približili ovu važnu kategoriju u modernoj ekonomiji, kroz kolegij Management informacijskih sustava, na završnoj godini (4. godini) stručnog studija, studentima omogućujemo publiciranje prvih znanstveno-stručnih radova kroz projekte implementacije informacijskih sustava u poslovanje odabranih tvrtki.

Sam kolegij ima zadatak razviti mogućnost razumijevanja informacijskog sustava iz poslovne perspektive; informacijski sustavi u malom, srednjem i velikom poduzeću – njihov razvoj i upravljanje.

Ove se godine konferencija održava u okviru EU projekta „Unapređenje kvalitete studijskih programa ZŠEM-a u okviru HKO-a“, sufinanciranog od strane Europskog socijalnog fonda.

Fotografije