5 January 2017

ODRŽAN SEMINAR: NAPREDNI EXCEL ZA POSLOVNE KORISNIKE

 

ZŠEM Poslovna akademija d.o.o. 6. – 7. veljače 2017. organizirala je seminar ”NAPREDNI EXCEL ZA POSLOVNE KORISNIKE: Ubrzajte standardne procedure i upoznajte nove funkcionalnosti”.

Excel je jedan od najkorištenijih poslovnih programa danas u svijetu pa ipak mnogi poslovni korisnici koriste samo ograničeni set funkcionalnosti u njemu. To je glavni razlog zbog čega se mnoge radnje rade ručno umjesto korištenjem neke od naprednijih Excel funkcionalnosti koje mogu uštedjeti ogromne količine vremena i u isto vrijeme dati bolje rezultate.

Napredne opcije kao što su Pivot tablice, analiza i napredno filtriranje podatka, bazne i razne ostale funkcije u praksi se vrlo rijetko koriste što korisnicima onemogućava jasan uvid i analizu vlastitih podataka. Zbog toga su isti problemi prisutni i kod vizualizacije podataka u obliku praktičnih i zornih grafova i dijagrama koji mogu puno jasnije dati uvid u podatke.

Cilj ovog seminara bio je pomoći postojećim Excel korisnicima da se upoznaju s naprednim opcijama te tako ubrzaju, optimiziraju, adekvatno analiziraju i vizualiziraju svoje podatke u Excelu.

Seminar se održao pod vodstvom dr. sc. Hrvoje Jerković sa Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Dr. sc. Hrvoje Jerković doktorirao je primijenjeno računarstva na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 2012.godine. Aktivno svaki semestar poučava poslovne korisnike MBA studija Management i Executive MBA studija naprednim metodama korištenja Excela u poslovnom okruženju.

 KOME JE PROGRAM BIO NAMIJENJEN?

  • Svima koji žele unaprijediti svoje znanje Excela
  • Excel početnicima koji žele naučiti naprednije funkcionalnosti
  • Svakodnevnim korisnicima Excela koji žele obrađivati svoje poslovne podatke bolje i brže

Seminar su pratili polaznici iz: VE-GO-RA, Bina Istre, Autowill-a, Idassacommerce, Aquaestil-a, Valamar Riviere, Autoceste Zagreb-Macelj, HPB Stambene štedionice, Hrvatskih voda, Doma za starije osobe Sveta Ana Zagreb i Aurora kozmetike.

Fotografije