Obavijest studentima o online nastavi

Dragi studenti ZŠEM-a,

U ovim novonastalim okolnostima vezanim uz epidemiju korona virusa, naša glavna briga je vaša dobrobit i sigurnost, stoga vam se obraćamo kako bismo podijelili važne informacije.

Danas, 12. ožujka smo donijeli odluku, kao i mnoge najbolje škole, i odlučili izvoditi online nastavu i nastavne aktivnosti (ispiti i kolokviji) putem LMS platforme Moodle Loomen. 

Zato od sutra 13. ožujka 2020. pozivamo sve studente da ostanu u svojim domovima sljedećih 14 dana do 27. ožujka 2020. i studiranje nastave komunicirajući sa svojim predavačima, studijskom grupom i administracijom škole pomoću platforme Loomen. Svi predavači koji žele mogu već od danas prijeći na online nastavu.

Online nastava održat će se u skladu sa službenim rasporedom. Praćenje online nastave je obavezno te će se aktivnost tijekom online nastave bilježiti kao dolasci na nastavu.

Ostanite aktivni i izvršavajte sve zadatke putem Loomen-a. Vaši će profesori osigurati da imate sve potrebne informacije i bit će vam kao i uvijek dostupni. Također, molimo vas pratite sve aktualne informacije o kojima ćemo vas obavještavati putem Loomen oglasnih ploča za studente ZŠEM-a.

Na ZŠEM-u vjerujemo u kreativnost naših studenata i to će nam pomoći da otkrijemo novi način bogate i značajne online interakcije.

U slučaju potrebe za kontaktiranjem naših administrativnih službi, molimo vas nemojte dolaziti u školu, već službe kontaktirajte putem e-maila:

Studentska služba: referada@zsem.hr

Međunarodni ured: international.office@zsem.hr

Ured dekana: dekanat@zsem.hr

Career Centar: career.centar@zsem.hr

Ovo je trenutak izazova za sve nas, međutim vjerujemo da se možemo s njime uspješno nositi. Zahvalni smo vam na suradnji i susretljivosti.

Nastavit ćemo pratiti razvoj situacije i poduzimati potrebne mjere kako bismo obrazovanje studenata nastavili na najbolji mogući način u novonastalim okolnostima. Obavijestit ćemo studente, nastavnike i administrativno osoblje ZŠEM-a o potrebnim prilagodbama pomoću postojećih komunikacijskih kanala (Loomen oglasne ploče).

Lijepi pozdrav,

dr. sc Goran Oblaković, prodekan preddiplomskih studija

goran.oblakovic@zsem.hr

izv. prof. dr. sc. Maja Martinović, prodekanica diplomskog MBA programa