16 May 2022

MicroLearning Entrepreneurship for Athletes - MLEA

Prošli tjedan MLEA partneri okupili su se na 3. međunarodnom sastanku Erasmus+ projekta pod vodstvom ZŠEM-a MicroLearning Entrepreneurship for Athletes – MLEA u Ljubljani, Slovenija.

Domaćini iz Nacionalnog olimpijskog odbora Slovenije i EUSA INS-a, ponajviše Petra Robik i Borut Kolarič s Andejem Pišlom i Kikijem Hristovom, organizirali su susret u vrlo inspirativnim prostorijama Slovenskog olimpijskog obrazovnog centra BTC. Okruženi plodnom slovenskom olimpijskom poviješću bili su vrlo motivirani za dublje zaroniti u zadatke MLEA. Tijekom prijepodnevnog sastanka imali su čast upoznati g. Matjaža Pečovnika (glavni tajnik EUSA-e) i g. Aleša Šolara (voditelj Slovenske olimpijske akademije i EU projekata). Obojica su podijelili zanimljive i vrijedne informacije o svojim nastojanjima na području dvojnih karijera slovenskih elitnih sportaša.

Nakon toga sastanak je nastavljen u hibridnoj formi kako bi svi naši partneri iz Slovenije, Njemačke, Srbije, Bosne i Hercegovine, Švedske i Hrvatske mogli sudjelovati osobno ili virtualno.

Rasprava o projektu bila je duga i pronicljiva – s jedne strane motivirajuća i kreativna, posebno u pogledu snimanja naših videa i sadržaja buduće platforme za učenje, ali i vrlo konkretna u smislu određivanja datuma i zadataka s druge strane.

Stoga je postavljen naš sljedeći TNM – vidimo se u Sarajevu u lipnju!