Branimir Vidmarović ponovno na pregovorima u Azerbajdžanu

Branimir Vidmarović nedavno je ponovno kao prevoditelj sudjelovao u pregovorima između Đuro Đaković Holdinga i Azerbajdžanskih partnera, zainteresiranih za kupnju produkcije Holdinga. Do kraja 2013. godine, B. Vidmarović sudjelovat će na četiri konferencije:

“Communicating soft power” u organizaciji University of Westminster, London sa radom koji predstavlja novi pogled na kinesku vanjsku politiku „Kineska politika ledene sante“ – rujan 2013;

“1. Konferencija o Kinesko-centralnoeuropskom i istočnoeuropskom interkulturnom dijalogu, obrazovanju i biznisu“, koju organiziraju Sveučilište Ljubljana i Konfucijev institut Ljubljana. Zajedno sa Damirom Mladićem, predstavit će rad: „Bjeloruska strategija Kine: implikacije za Rusiju i EU, pouke za Balkan“ – listopad 2013.

“20. Međunarodna konferencija posvećena Kini, Kineskoj civilizaciji i Svijetu: Kina kao epicentar globalnih problema Azijsko-tihooceanske regije“ u organizaciji Instituta za dalekoistočne studije Ruske akademije znanosti u Moskvi, gdje će biti predstavljen rad “Sjevernokorejski problem u kontekstu „Tajvanske strategije“ Kine: stabilizirajući i destabilizirajući čimbenici“ – listopad 2013;

 

  1. godišnji simpozij Asocijacije za slavenske, istočnoeuropske i euroazijske studije u Bostonu, gdje će biti predstavljen rad: „Ono čega ne bi smjelo biti: Rusko-srpsko-hrvatska mitologija“, u studenom 2013.