11 travnja 2022

ZSEM TalkZS & DrinkZS

U ponedjeljak 11. travnja u ugodnom ambijentu Hotela Osijek održan je ZSEM TalkZS & DrinkZS na temu Trendovi u prehrambenoj industriji. Panelisti Ines Šimić Šterijev, Andrea Mijić i Ivan Pandurević su s moderatoricama Ivijom Bernatović i Nikol Šćrbec razgovarali o trendovima u prehrambenoj industriji te o razvoju, ulaganjima i budućnosti industrije iz njihovog osobnog iskustva. Nakon panela uslijedilo je neformalno druženje, upoznavanje, umrežavanje te razmjena informacija s mnogobrojnim uzvanicima, studentima i alumnima te osnaživanje veze s osječkom poslovnom zajednicom.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Osijek

Pozivamo vas na ZSEM TalkZS & DrinkZS koji se u ponedjeljak 11. travnja održava u ugodnom ambijentu Hotelu Osijek od 17 do 20 sati. Upoznavanje, umrežavanje, razmjena informacija te razgovor s našim panelistima više je nego dovoljan razlog za sudjelovanje na ZSEM TalkZS & DrinkZS u Osijeku.

ZSEM TalkZS & DrinkZS Osijek

Panel: Trendovi u prehrambenoj industriji

Andrea Mijić, Voditelj odjela Marketinga Žito d.o.o. Osijek

Ivan Pandurević, Izvršni direktor za razvoj, investicije i IT u Žito d.o.o. Osijek

Ines Šimić Šterijev, Rukovoditelj službe ljudskih potencijala u Belje plus d.o.o.

Moderatorice: Ivija Bernatović i Nikol Šćrbec

 

Svoje sudjelovanje možete prijaviti do 9. travnja ovdje. 

Za dodatne informacije kontaktirajte marketing@zsem.hr.

Andrea Mijić

Andrea Mijić diplomirala je na ekonomskom fakultetu sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Radno iskustvo u marketingu stekla je radeći u PSC Osijek, Electroluxu i u zračnoj luci Osijek te je već sedam godina voditeljica odjela Marketinga Žita d.o.o.

Andreja Mijić

Ivan Pandurević

Ivan Pandurević je diplomirani inženjera elektrotehnike koji od 2011. godine radi u Žito Grupi d.o.o. gdje je bio voditelj investicijskih projekta i direktor sektora proizvodnje mesnih proizvoda te 2018. godine postaje izvršni direktor za razvoj, investicije i IT.

Ivan Pandurević

Ines Šimić Šterijev

Ines Šimić Šterijev završila je preddiplomski studij ekonomije i managementa i MBA iz Managementa ljudskih potencijala na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Nakon studija radila je u Ataco d.o.o. i Saponiji d.d. kao HR Manager, a od 2021. godine obnaša funkciju Rukovoditelj službe ljudskih potencijala u Belje plus d.o.o..

Ines Šimić Šterijev