22 veljače 2023

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Rijeka

Panel

Pozivamo vas na ZSEM TalkZS & DrinkZS na temu "ZLATO - Alternativni oblik ulaganja". Dina Vasić, viši predavač ZŠEM-a će u srijedu 22. veljače u 17.30 sati u Kavani GRAD u svom panelu ugostiti Sašu Ivanovića, direktora i osnivača Centra Zlata.

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Rijeka

Što je to investicijsko zlato? Razlika između fizičkog i papirnatog zlata? Kako se određuje cijana zlata? Zašto zlato vrijedi i zašto mu ljudi već stoljećima vjeruju? Zašto se netko odluči na ulaganje u zlato i koje su mu prednosti? Koji su prinosi na zlatu? Štednja u banci vs. štednja u zlatu? Usporedba ulaganja u zlato u Hrvatskoj i u ostatku svijeta? Važnost LBMA certifikata? Kako prodati zlato?…

Samo su neka od pitanja na koja ćemo odgovoriti na našem panelu.

Umrežavanje

Upoznavanje, umrežavanje, razmjena informacija te razgovor s našim gostima više je nego dovoljan razlog za sudjelovanje na ZSEM TalkZS & DrinkZS u Rijeci.

Rijeka 22.02. (1)

22. veljače 2023.

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Rijeka

Saša Ivanović

Dr. sc. Saša Ivanović vlasnik je i glavni direktor Centra Zlata (Saiva d.o.o.), vodeće hrvatske tvrtke specijalizirane za prodaju i otkup investicijskih plemenitih metala u fizičkom obliku. Ivanović je svoju dugogodišnju karijeru u financijskom sektoru izgradio vodeći podružnicu jedne globalne brokerske kuće koja je imala sjedište u Londonu, nakon čega je, uvidjevši prednosti zlata kao ulagačkog instrumenta, zajedno s još nekoliko kolega pokrenuo Centar Zlata. Centar Zlata danas je vodeći hrvatski distributer poluga i kovanica od zlata i srebra s poslovnicama u većim hrvatskim gradovima te web trgovinom, a Ivanović je čest gost brojnih televizijskih i radijskih emisija u kojima sudjeluje kao financijski analitičar i stručnjak za plemenite metale.

Saša Ivanović

Dina Vasić

Dina Vasić je doktorski kandidat na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani te viši predavač na Katedri za financije i računovodstvo Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Doktorsko istraživanje je fokusirano na investicijske odluke poslovnih anđela, te je nagrađeno pozivima na vodeće doktorske konferencije poput Babson Entrepreneurship Research Colloquium (BCERC) i konzorcija Europske akademije managementa (EURAM). Područje znanstvenog rada su investicije poslovnih anđela, poduzetničke financije, bihevioralne perspektive investicija. Za doktorski studij nagrađena je dvjema stipendijama, te je primila više potpora istraživanjima kroz svoju akademsku karijeru.

Dina Vasić

22. veljače 2023.

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Rijeka

Eu projekt