14 listopada 2021

Studentsko natjecanje „ZSEM OPEN 4 BUSINESS“

 Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizira natjecanje u okviru projekta „Stručne prakse – nove tehnologije – sigurnija budućnost“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda “ZSEM Open 4 business”.

Natjecanje se održava 14. listopada 2021. godine u prostorijama ZŠEM-a, na lokaciji Ulica Filipa Vukasovića 1, Zagreb.

Na natjecanje se mogu prijaviti studenti prve, druge, treće i četvrte godine preddiplomskih stručnih studija, studenti specijalističkog diplomskog stručnog studija, MBA programa na ZŠEM-u i apsolventi. Studenti se natječu u timovima koji uključuju od 3 do 6 osoba. 

Timovi imaju zadatak osmišljavanja vlastite start-up ideje, uz pomoć mentora i stručnjaka iz poslovne zajednice. Ideja će se prezentirati članovima Povjerenstva za ocjenjivanje radova (u daljnjem tekstu Povjerenstvo), koje će sukladno kriterijima ocijeniti radove.

Zadatak uključuje izradu projektnog rada/start-up ideje prema zadanom outline-u te izradu prezentacije kojom će se projekt predstaviti Povjerenstvu. Studenti su dužni zaključno s 10. listopadom 2021. prijaviti svoje start-up ideje i timove (3-6 osoba) putem prijavnice dostupne na linku.

Temeljem navedenih kriterija, nagrade će biti dodijeljene ukupno 60 studenata:

  • 30 studenata će imati priliku osvojiti studijsko putovanje, koje ZŠEM organizira u suradnji s H-Farmom (28. – 31.10.2021.), u okviru kojeg će se posjetiti uspješne tvrtke u Italiji

  • 30 studenata će imati priliku osvojiti plaćenu stručnu praksu u trajanju jednog mjeseca koja uključuje naknadu za obavljanje studentske prakse studentima

Pravila natjecanja dostupna su na poveznici te savjetujemo svim studentima da ih detaljno prouče.

Želimo sreću svim sudionicima i veselimo se kreativnim idejama!

Copy of HS_IGCarouselTemplates2020 (1920 x 900 px)
Copy of HS_IGCarouselTemplates2020 (1920 x 900 px)