7 ožujka 2019

Skills Days - „Vještine zapošljavanja“

Dragi studenti i alumni,

Niste sigurni kako napisati životopis? Zanima vas kako se pripremiti za razgovor za posao?

Na pravom ste mjestu, prijavite se na predavanje „Vještine zapošljavanja“ koje će održati Vladimir Benić, pokretač projekta CareerCentar.

 Zašto predavanje „Vještine zapošljavanja“?

Pronaći i dobiti posao zahtjeva suočavanje s nizom novih zadataka i situacija. Kao i svaki put kada se suočite s nekim novim područjem, niste u početku naročito uspješni u tome. Kako postati bolji? Kao i u svakoj aktivnosti, bolji možemo postati vježbom i edukacijom – nekim oblikom usvajanja novih znanja kako bi brže napredovali. Slično je i sa zapošljavanjem, jednim od najzahtjevnijih procesa za tvrtke, ali i za posloprimce. Ovo predavanje pomoći će vam bolje razumjeti sve elemente zapošljavanja i značajno utjecati na vaš budući uspjeh kod potrage za poslom.

Sadržaj predavanja:

  • osnove procesa zapošljavanja
  • kako odabrati svoj budući posao
  • kako analizirati natječaj za posao
  • ključni savjeti za dobar životopis
  • što je potrebno za uspješan intervju za posao
  • kako pripremiti odgovore na pitanja za intervju za posao

O predavaču:

Vladimir Benić zadnjih 10 godina bavi se optimizacijom procesa zapošljavanja. Pomaže tvrtkama prepoznati dobre kandidate, a inovacijama kao što su online testiranja i video intervjui pomaže većem broju kandidata dobiti priliku predstaviti se poslodavcima. Održava niz predavanja i radionica za mlade u području zapošljavanja. Vladimir je i osnivač CareerCentra, nove platforme s kojom želi popraviti sve izazove s kojima se susrećemo kod zapošljavanja. CareerCentar je tako društvena profesionalna mreža, mjesto online edukacije, potrage za poslom, koji uz to obuhvaća niz online alata za kandidate i tvrtke. Cilj je sve informacije spojiti na jednom mjestu i tako učiniti zapošljavanje jednostavnijim, jeftinijim i boljim iskustvom.

Predavanje će se održati u četvrtak 07.03.2019. od 15h – 17h u dvorani Tokić.

Link za prijavu: https://goo.gl/forms/hGi5i05ynYtlIma83

p.s. Student Future Day održat će se 9.4.2019. na kojem će Vam se predstaviti brojni poslodavci, pripremite životopise na vrijeme!