23 October 2019

PMI mjesečno okupljanje na ZŠEM-u

Drage kolegice i kolege,

mjesečno PMI okupljanje za listopad će se održati na ZŠEM-u.

Nakon pozdravnog govora domaćina, Sonja Prišćan će održati prezentaciju o projektu koji je dobio PMI priznanje za projekt godine 2018. Radi se o projektu izrade digitalnih obrazovnih sadržaja za predmete matematika i fizika za osnovne i srednje škole. Nositelj projekta je Algebra d.o.o. za CARNET, a Sonja je bila voditeljica projekta.

Potom će uslijediti predavanje koje je napunilo dvorane u Beču i Beogradu, predavanje o vizualizaciji podataka, koje će održati Renee Ahel i Josip Šaban. Oba predavača imaju više od 10 godina iskustva u navedenom području, a prikazat će kako radi ljudska vizualna percepcija (oblici, boje, dimenzije, udaljenosti, povezanost elemenata…) te što je važno prilikom kreiranja grafičkog prikaza podataka.

Na kraju će prodekan preddiplomskih studija ZŠEM-a, voditelj Executive MBA programa te voditelj studija na engleskom jeziku, dr.sc. Goran Oblaković, održati kratku radionicu na temu upravljanja poslovnim procesima. Zadatak svakog tima bit će, u navedenom roku, proizvodnja zadanog broja proizvoda, uz svima omiljene igračke – LEGO kocke.

Molimo vas da svoj dolazak obavezno registrirate kako bi se ubrzala procedura prijave pri dolasku na okupljanje.