7 prosinca 2017

NEBF - Alumni Edition

Dragi svi,

ZŠEM do danas broji već 11 generacija diplomanata, stoga smo ove godine organizirali posebno izdanje godišnjeg New Europe Business Foruma  pod pokroviteljstvom Ministarstva  gospodarstva, poduzetništva i obrta. NEBF Alumni Edition konferenciju je namijenjena našim alumnima i poslovnoj zajednici. Cilj konferencije jest okupljanje ZŠEM alumna i stručnjaka iz poslovne zajednice kako bismo ih dodatno motivirali i vjerujemo potaknuli na nove načine razmišljanja i na daljnje razvijanje poduzetničkih vještina.
Pozivamo vas da se pridružite sutra od 17-19 sati u dvorani Antuna Bauera na ZŠEM-u.
Teme o kojima ćemo raspravljati i eminentni govornici koji su do sada potvrdili svoj dolazak su:
 
Povećanje vrijednosti imovine 
Mike Pugh, konzultant, kroz svoje 39 godišnje iskustvo g. Pugh vodio je velike projekte koji uključuju sveobuhvatne strategije planiranja, otvaranja i postaktivnosti centara, a stručnjak je i u području maloprodajnog poslovanja s Wal-Martom, ASDA-om i međunarodnom tvrtkom za upravljanje objektima ARAMARK. G. Pugh zaslužan je za  stabilizaciju operacija najuspješnijeg trgovačko-zabavnog centra u jugoistočnom dijelu Europe, koji bilježi konstantni rast i razvoj usluga i ponude.
 
The difference between managing and leading and the difference it makes
dr.sc. Randy Richards, profesor na sveučilištu St. Ambroise, SAD, uz akademsku karijeru proveo je gotovo 20 godina u menadžmentu u javnom i privatnom sektoru te ujedno održava radionice za HR managere diljem svijeta.
Digitalna transformacija upravljanja odnosa s korisnicima
Trpimir Kvesić, Direktor tvrtke InSky Solutions. Tvrtka InSky Solutions osnovana je krajem prošle godine s misijom digitalne transformacije tvrtki u klijent–centrične lidere. Idejni kreator i voditelj tima zaduženog za razvoj nagrađivanih poslovnih rješenja: TourismInSky, ContactInSky, LoyaltyInSky, RealEstateInSky i RetailInSky koji ima za krajnji cilj stvaranje uspješne poslovne organizacije u kojima su procesi prodaje, marketinga i korisničke podrške u potpunosti automatiziran
Konferencija će se održati u četvrtak na ZŠEM-u, 7. prosinca od 17 do 19 sati uz previđeno vrijeme za Q&A.  Ulaz je slobodan, te poziv možete proslijediti svojim prijateljima i kolegama.
Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na nscrbec@zsem.hr.