16 lipnja 2023

MBA Scholarship Competition - Global Executive MBA Program 2023

...

ZŠEM organizira Global Executive MBA Program Scholarship competition na kojem će dodijeliti tri stipendije za Global Executive MBA program. Stipendije će se dodijeliti najboljim kandidatima na temelju motivacije, radnog iskustva i poslovnog slučaja kojeg će sudionici raditi na natjecanju.

vizual za web

Workshop

Natjecanje će voditi dr. sc. Marin Jovanović, associate profesor na katedri za management proizvodnih operacija Copenhagen Business Schoola i gostujući znanstvenik na Luleå University of Technology te gostujući profesor Global Executive MBA programa Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

mba

Marin Jovanović

Dr. sc. Marin Jovanović izvanredni je profesor na Katedri za operativni menadžment na Copenhagen Business School i gostujući znanstvenik na Luleå University of Technology. Stekao je doktorat znanosti iz područja ekonomije i menadžmenta na KTH Royal Institute of Technology i doktorat znanosti iz područja (cum laude) industrijskog menadžmenta na Universidad Politécnica de Madrid. Njegova su istraživanja objavljena u akademskim časopisima kao što su Organization Science, Journal of Product Innovation Management, R&D Management, International Journal of Operations & Production Management, Technovation, International Journal of Production Economics, Journal of Business Research i Industrial Marketing Management. Istraživački interesi profesora Jovanovića uključuju digitalnu transformaciju sektora proizvodnje, pomorstva i zdravstva, platformske ekosustave u kontekstu poslovanja između poduzeća i umjetnu inteligenciju. Profesor Jovanović je radio na poslovima na ESADE Business School i Sveučilištu Cambridge, a gostujući je profesor na Global Executive MBA programu Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

 

Prijavi se na natjecanje!

Scholarship

Diplomski MBA program Zagrebačke škole ekonomije i managementa, prve AACSB akreditirane poslovne škole u Hrvatskoj, jedini je hrvatski MBA program rangiran na svjetski poznatom QS Global MBA rankingu. MBA program ZŠEM-a uvršten je u prestižnih top 200 MBA programa u svijetu i među top 60 MBA u Europi prema QS rankingu.

Global Executive MBA program se izvodi u suradnji s H-FARM College. Program je namijenjen osobama iz srednjeg i višeg managementa s minimalno tri godine radnog iskustva koji žele usavršiti i unaprijediti svoje poslovne procese novim znanjima poslovnog upravljanja koja se stječu kroz studij. Predavanja se održavaju svaki drugi vikend (petkom popodne i subotom) kako bi polaznici želju za dodatnim obrazovanjem uskladili s brojnim poslovnim i privatnim obvezama. Global Executive MBA program okuplja predavače s bogatim poslovni i akademskim međunarodnim iskustvom. To su predavači ZŠEM-a, H-FARM College, Luxembourg Business Schoola, Stevens Institute of Technology iz New Yorka te iz Singapura. Program je namijenjen onima koji žele razvijati uspješnu globalnu karijeru. 

Nagrade

 • 1. mjesto: 50% školarine
 • 2. mjesto: 30% školarine
 • 3. mjesto: 30% školarine

 za Global Executive MBA Program u akademskoj godini 2023./2024.

 • Kako do stipendije?
  • ​​Ispunite prijavu i priložite životopis i motivacijsko pismo do 12. lipnja 2023.
  • Sudjelujte na Global Executive MBA Program Scholarship Competitionu u petak 16. lipnja 2023. od 18 do 21 sati na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.
 • Tko može sudjelovati?

  Sudjelovati mogu osobe koje imaju

  • završen studij od minimalno 240 ECTS boda
  • najmanje tri godine radnog iskustva
  • znanje engleskog jezika

Graduate Executive MBA Program