16 ožujka 2022

MBA Open Days

Pozivamo vas na

MBA Open Days – Tourism TalkZS

u srijedu 16. ožujka u 17 sati

putem ZOOM-a.

Moderatorica panela Tourism TalkZ, Matea Hanžek, predavačica na katedri za marketing i turizam te doktorantica University of Brighton koja radi istraživanje iz područja brandiranja turističkih destinacija o razvoju kampova i njihovom poslovanju u Hrvatskoj razgovarat će s našim dragim alumnima. 

Panelisti: 

  • Lana Iviček, Boutique Camping Bunja
  • Mia Pavelić, Camping Village Šimuni
  • Giulia Ukušić, Polidor Family Camping Resort

Svoje sudjelovanje možete potvrditi ovdje.

S veseljem Vas očekujemo!

 

Panelisti: 

Lana Iviček, Direktorica Boutique Camping Bunja**

Lana Iviček rođena je u Zagrebu 1988. godine. Nakon završene VIII. Gimnazije upisala je Zagrebačku školu ekonomije i managementa gdje je završila preddiplomski studij te MBA Marketing. Tijekom studija radila je na brojim studentskim poslovima u odjelima prodaje. Nakon završenog preddiplomskog studija zapošljava se u Nakladničkoj kući MATE u odjelu prodaje nakon čega prelazi u sestrinsku firmu ZŠEM – Poslovna akademija na poziciju Izvršne direktorice gdje je radila na projektima cjeloživotnog obrazovanja.

Godine 2018. prelazi u tvrtku Kamp Bunja na mjesto direktorice boutique kampa na otoku Braču. U kampu je zadužena za poslove vođenja kampa, prodaje, marketinga, financija i upravljanja ljudima. Lana ima bogato iskustvo u vođenju raznih projekata te komunikaciji s kupcima.

Mia Pavelić, generalna direktorica Kamp Šimuni d.o.o., Camping Village Šimuni

Mia Pavelić rođena je u Zagrebu 1988.godine. Nakon završene VII. gimnazije u Zagrebu upisuje prediplomski studij Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Od 2007. godine radi u obiteljskom poduzeću Kamp Šimuni d.o.o. te od 2013. Godine radi kao direktorica poduzeća. Aktivno se služi engleskim, njemačkim i talijanskim jezikom. Kamp Šimuni d.o.o. upravlja autokampom Camping Village Šimuni, na otoku Pagu. 

Obzirom na funkciju, Mia Pavelić zadužena je operativno poslovanje tvrtke, kao i donošenje odluka vezanih za investicije, strateške poslove i slično te odgovara za financijske rezultate.

Giulia Ukušić, managerska pozicija u tvrtci Mini karavan servis d.o.o, voditelj Polidor Family Camping Resorta****

Rođena je u Kopru 1991. godine, a u Poreču je stekla srednju stručnu spremu za Hotelijersko-turističkog tehničara. Nakon završene srednje škole upisuje preddiplomski studij Zagrebačke škole ekonomije i managementa gdje nastavlja daljnje usavršavanje i na MBA Managementu. 

Giulia posjeduje bogato radno iskustvo u turizmu radeći u kampovima Maistre d.d., odjelu prodaje u Valamar-u, te od 2015.godine u obiteljskoj tvrtci Mini karavan servis d.o.o. koja upravlja Polidor beach bar-om i Polidor Family Camping Resort-om. Aktivno se služi stranim jezicima: engleskim, talijanskim i njemačkim jezikom.

1