18 svibnja 2023

MBA Open Day - Online

Masterclass & presentation

Pozivamo Vas na MBA Open Day Zagrebačke škole ekonomije i managementa na kojima će predavač dr.sc. Raffaele Testorelli održati predavanje na temu ‘Understanding the Big Picture: From the Era of Efficiency to the Era of Resilience’. Nakon stručnog predavanja uslijedit će predstavljanje diplomskog MBA programa pod vodstvom prodekanice za diplomske studije, izv. prof. dr. sc. Maje Martinović.

mba open days (1200 × 875px) (3)

MBA OPEN DAYS ODRŽAVA SE U ČETVRTAK 18. SVIBNJA S POČETKOM U 15 SATI PUTEM ZOOM-A.

Understanding the Big Picture: From the Era of Efficiency to the Era of Resilience

Raffaele Testorelli

Njegovi glavni istraživački interesi uključuju opći menadžment, razvoj i provedbu strategije, održivi rast, stvaranje zajedničke vrijednosti, poslovne inovacije, digitalnu transformaciju, operativnu izvrsnost, stratešku transformaciju, preokret, reorganizaciju i spajanje, startupove i proširenja te upravljanje programima. U tim područjima stekao je više od 25 godina iskustva na višem menadžmentu radeći na vodećim pozicijama u multinacionalnim kompanijama, vladama, međunarodnim organizacijama, novoosnovanim poduzećima i obiteljskim tvrtkama na pet kontinenata u više industrija, uključujući automobilsku industriju, bankarstvo i tržište kapitala, potrošački proizvodi, energetski resursi i industrija.

mba open days (600 × 280mm) (880 × 792mm) (1200 × 875mm) (2)

Maja Martinović

Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te je završila International Faculty Development Program na IESE Business School u Španjolskoj. Na ZŠEM-u predaje kolegije iz područja strateškog marketinga, vrši dužnost predstojnice Katedre za marketing i turizam te prodekanice diplomskog MBA studija. Predavala je na MBA studiju Barcelona Management Instituta te na MBA studiju Sarajevo Graduate School of Business u suradnji s Texas A&M University-Commerce i Burch University (IBU). Danas surađuje s Luxembourg School of Business te je suvoditeljica studija Doctor of Business Administration (DBA) od Sheffield Hallam sveučilišta.

mba open days (600 × 280mm) (880 × 792mm) (1200 × 875mm) (1)

MBA OPEN DAYS ODRŽAVA SE U ČETVRTAK 18. SVIBNJA S POČETKOM U 15 SATI PUTEM ZOOM-A.

Understanding the Big Picture: From the Era of Efficiency to the Era of Resilience

Videozapis predavanja